2777
2789
چنین عالمی وجود نداره اگر چنین چیزی بود هیچکس بدبختی رو انتخاب نمیکرد

اصلا شناختی از هیچی نداشتیم

یجا خوندم ک همه به شکل ذره بودن و خدا باهامون اتمام حجت کرده ک تنها من خدای شمام مام گفتیم بله

یه چیزی در حد چند دقیقه شاید و بعدش تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا به شدت به دعا كردن ايمان دارم 

فقط بعد از حرف يه نفر بهم ريختم و تا الان نتونستم از فكرش در بيام 

كاش هيچ وقت اون حرف رو بهم نميزد 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻

یه شخصی به زندگی بعد و قبل اعتقاد داشت و بهم میگفت بسته به زندگی قبلی و کارهایی که کردی میتونی انتخاب کنی و پدر و مادر و قیافه محل زندگیت که کدوم کشور باشه اگه آدم بدی بود ممکنه هیچ حق انتخابی دیگه نداشته باشی انتخاب کنی من به شخصه قبول ندارم کسایی که دنبال عدالت میگردن به این چیزا اعتقاد پیدا میکنند ولی چیزی به اسم عدالت وجود نداره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

میکنه عزیزم، من نوعی بسیار متمول هستم و به خاطر همین ثروتم افتادم تو گناه ، هر گناهی، مثلا ریا، مثلا نزول، مثلا فخر فروختن، میمیرم، خدا میاد بهم میگه چرا گناه کردی؟ میگم اگه منو یه آدم فقیر خلق میکردی این گناهارو نمیکردم، 

خداهم برای اینکه ما نتونیم عدالتشو زیر سوال ببریم ، تو یه عالم دیگه منو فقیر آفریده، ولی من باز هم به همون اندازه ای که ثروتمند بودم، گناه یا ثواب میکنم، ولی به شکل دیگه، مثلا شاید دزد بشم ، یا دروغگو بشم، یا تهمت بزنم، هرچی

اگر غیر از این باشه عدالت خدا اثبات نمیشه

یه شخصی به زندگی بعد و قبل اعتقاد داشت و بهم میگفت بسته به زندگی قبلی و کارهایی که کردی میتونی انتخا ...

موافقم عدالتی نیست 

طرف ادم و عالم ازش مینالن زندگیش آخ نمیگه 

مورد دیدم جواهره کلا بدبخت شده رفته......

مسلمون ها به شب قدر معتقدن دیگه، این خیلی مشخصه که خدا سرنوشت مارو نوشته و تعیین کرده،  با دعا ...

اینکه خدا سرنوشت ما رو به صورت مطلق تعیین کرده باشه و خودمون اختیار نداشته باشیم که میشه جبر گرایی... اینجوری نظام بهشت و جهنم دیگه بی معنا میشه کاملا...

قضیه تعیین سرنوشت توی شب قدر رو کسی با یه مثال جالب توضیح میداد... مثلا یه دانش آموز رو تصور کنید که معلم ازش امتحان میگیره و اگر قبول بشه میگذاره بره کلاس بالاتر و اگرقبول نشه توی همون کلاس قبلی میمونه یا حتی یه کلاس میره پایین تر... اینکه ما توی کدوم کلاس باشیم  رو خدا تعیین میکنه برامون(توی شب قدر تعیین میشه طبق روایت)، اما اینکه چطور درس بخونیم و امتحاناتمون رو قبول بشیم یا نه دیگه دست خودمونه... 

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
چی بو  حرفش

من اينجوري بودم مثلا امتحان ميدادم و بعد خيلي دعا و نماز ميخوندم كه اون درسم رو نمره ي خوبي بگيرم 

يا تو خيلي چيزا موفق بشم 

ولي اون دختره كه باباش روحاني بود بهم گفت دعا كردن كه اينجوري نيست تو بايد نهايت تلاش تو بكني و قبل از امتحانات يا كارات دعا كني بعد از امتحان يا كارات فايده اي نداره 

واينجوري شد كه بعد از اون من اصلا موفق نميشدم تو هيچ كاري و درسي 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻