2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندین ساله پیشها برام جالب بود دنبالش رفتم این نبود که تو میتونی انتخاب کنی خانوادت کی باشن یا چه شکلی باشی این برای کساییه که به زندگی قبلی و بعد اعتقاد دارند درباره عالم ذر اینطور میگفتن که ما قبل از به دنیا امدنمو داستان زندگیمونو دیدیم خانوادمون رو دیدیم و بعد به دنیا امدیم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
جریان این جهان موازی چیه ؟!!!! یعنی  بگید اونجا هم از قبل بودید ب همین سوی نور گوشیم جیغ میزنم

ایدهٔ جهان‌های موازی می‌گوید که هنگامی که ما کاری را در این جهان انجام می‌دهیم فردی در جهانی دیگر نیز دقیقاً همین کار را انجام می‌دهد و آن فرد؛ فردی کاملاً مشابه ماست که در سیارهٔ کاملاً مشابه با زمین و در منظومه ای کاملاً شبیه به منظومه شمسی و کهکشانی کاملاً مشابه با کهکشان راه شیری زندگی می‌کند اما ممکن است گاهی او کارهایی انجام دهد که ما ان کار هارا انجام نمی‌دهیم. برای مثال ممکن است هم‌اکنون که شما در حال خواندن این مقاله هستید آن فرد نیز در همین حال باشد اما شما به خواندن این مقاله ادامه می‌دهید در حالی که او از خواندن ادامه این مقاله سر باز بزند.

بعدایناکه جادوجمبل میکنن برابقیه وناراحتی میندازن توزندگی بقیه ادم بایدچیکارکنه

آي گفتي 

بخداااا امشب منم همينا رو سر نمازم ميگفتم 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
ی جای کار میلنگه چرا خواسته ای داریم نمیده خدا  واای ی کلمه ناشکری کنی فردااا بدبخت تر از امرو ...

نباید ناشکری کنی خب! 

روزی هزار بار شکر کنی هم کمه

واقعا باید به این باور برسی که خدایا برای داده و نداده ت شکر، که داده ت رحمتت بوده و نداده ت حکمت

شاید الان فکر کنی من یه آدم مذهبی هستم اما اصلاااا

من نمازم نمیخونم،  البته افتخار نمیکنم، ولی به شدت به خدا و عدالتش ایمان دارم و همیشه شاکرش بودم

اعتقاد نداشته باشی اثر نمیکنه قرآن بخون و صدقه بزار 

متاسفانه من و خانواده ام هم همين فكرو ميكرديم و با همين فكر هم خودمونو آروم ميكنيم ولي از درون داغونييييم داغوووون 

نميتونيم هيچكاري انجام بديم الكي به مشكل ميخوريم فقط خدا از اين اشخاص هيچوقت نگذره 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻