2777
2789
نه دقیق ولی راجب یه موجود عجیبی بود که توی دریا پیدا کرده بودن ردشو که گرفتن رسیدن به یه غار که قبلا ...

چقدر جالب! ولي من خوندم كه انيشتين گفته اندازه كرم چاله ها بين ١٠ تا ٣٠ سانته، يعني ادم نميتونه ازشون عبور كنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر جالب! ولي من خوندم كه انيشتين گفته اندازه كرم چاله ها بين ١٠ تا ٣٠ سانته، يعني ادم نميتونه ازشو ...

گفتم که فرضیه بود.ــ ولی ممکنه اندازه هایی دیگه ام باشن که هنوز کشف نشدن

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
فكر نكنم حقيقت داشته باشه ، چون من خيلي تحقيق كردم و گفتن كه تا حالا هيچ كرم چاله اي كشف نشده

مشتاق شدم بیشتردرموردشون بخونم کاش کشف بشه 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
گفتم که فرضیه بود.ــ ولی ممکنه اندازه هایی دیگه ام باشن که هنوز کشف نشدن

اره فرصيه بود

داشتم فكر ميكردم دنيا چقدر عجيبه و قرآن چقدر بار علمي داره كه هنوز خيلي هاش كشف نشده

اره فرصيه بود داشتم فكر ميكردم دنيا چقدر عجيبه و قرآن چقدر بار علمي داره كه هنوز خيلي هاش كشف نشده

ولی قران نظریه ی بیگ بنگ رو رد میکنه

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
توي قرآن هم اومده درموردش، توي سوره ي كهف درمورد اصحاب كهف، اوناهم توي يك سياه چاله بودن

سیاه چاله با کرم چاله خیلی فرق داره. سیاه چاله مکش قوی داره که هرچی واردش بشه رو نابود میکنه .

چقد خوب که خانوما بحث علمی می کنن

جدا عالیه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
قرآن یه کتاب فوق علمی هستش

متاسفانه درموردش تبليغ نميشه، من ادم خيلي مذهبي نيستم ولي از وقتي درمورد اين كرم چاله ها ميخونم و فهميدم تو قران هم اومده درموردشون خيلي بيشتر علاقه مند شدم ببينم ديگه چي داخلش نوشته