2777
2789
عنوان

جاری پررو

271 بازدید | 11 پست

خونه مادرشوهر اومدنی برای بچه ش نه کیف نه جامداد نه مداد نمیاره از بچه من می گیره مداد نو رو خرت خرت تراشیده کوتاه شده چند تا بزگه از دفتر دخترم کتده

مداد رنگی هاش کوتاه کرده

منم اخراش رو ندادم گفتم خودت بیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خوب کردی دیگه گفتی... بگو وسایلش اینجوری زود تموم میشه باید خودش استفاده کنه، وسایل تحریر هم گرون هستن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خب خوب کردی دیگه گفتی... بگو وسایلش اینجوری زود تموم میشه باید خودش استفاده کنه، وسایل تحریر هم گرون ...

گفتم خودت بیار میگه یادم رفت گفتم ضربدر بزن دستت یادت نره یه مداد هم برای دخترم بیار جای این مداد

شمام اشتباه میکنی مشقای بچتو میذاری برا خونه مادرشوهر. کلا دو هفتس مدارس باز شده، بشینید خونتون دیگه، مهمونی نرید بگید بچمون درس داره، مهمانی بذارید اخرهفته، از قبلش هم مشقای بچه رو تو خونه تموم کنید و اونجا چیزی با خودتون نبرید

جاریت زرنگه، درس بچشو نمیذاره برا مهمونی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اخر هفته شوهر من مارو می بره شهرستان مجبورم ببرم

خب عزیزم رویه زندگیت اشتباست. یعنی چی اخر هرهفته خونه مادرشوهرتی؟؟

اصلا نمیتونم هضم کنم

بشین با شوهرت حرف بزن دیگه اینکارو نکنید، سر خونه زندگی خودتون باشید، نزدیکی زیاد همیشه به ادم ضربه میزنه