2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست
من امشب نیمه شب برلت دعا میکنم الهی حاجت روا بشی شما هم منو از دعا دل پاکتون بی نصیب نزار

من دلم پاک نیست پر از گناهم ولی واست دعا میکنم مهربون‌.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
لطفا برای منم دعا کن،من مشکلای زیادی دارم 😔 دلم خوش بود امشب امام جواد کمکم میکنه اما فعلا خبری نشد ...

حتما عزیزم نا امید نباش با امید کامل از ته دل بخواه سریش بشو به امام رضا بگو تا عیدیمو ندی نمیرم اگرم دست خالی برم پیش مادرتون شکایت میکنم 

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دلم پاک نیست پر از گناهم ولی واست دعا میکنم مهربون‌.

همه ما گناهکاریم اما خدامون خیلی مهربان وبا گذشته

برا منم دعا کن با نوشته هات دارم گریه میکنم دعا کن سال دیگه این موقع بچم بغلم باشه خواهش میکنم دلم ...

عزیزم خدا دامنت سبز کنه الهی😭😭😭😭

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
حتما عزیزم نا امید نباش با امید کامل از ته دل بخواه سریش بشو به امام رضا بگو تا عیدیمو ندی نمیرم اگر ...

نمیدونم شایدم حق دارن به من توجه نکنن

آدم بدارو هیچکی دوست نداره 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
خواهش میکنم از ته دلتون برای آرامش خانواده منم دعا کنید لطفا خیلی محتاج دعاتون هستیم 😔😔

چشم به حق ابروی اهل بیت به حق دردانه امام رضا ارامش نصیب شما وخانوادتون بشه الهی حال دلتون عالی بشه