2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست
حتما گلم بهت قول میدم انشالله یه کار خوب ابرومند وپر در امد خداوند نصیبت میکنه به حق امام جواد . از ...

خدا خیرت بده خدا خواسته هاتو به خیر برات براورده کنه،خیلی دعاها کردم دیگه ناامید شدم راسنش واسه خودم کم اوردم من قبول دارم بنده گناهکاریم اما کاشکی خدا یک فرصت دیگه بهم بده 😔😔😔

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
سعی کن دنبالشو بگیری پیدا کردن مادرت حق توئه اول باهاش دیدار کن بعد ازمایش مطمئن باش به حق امشب بهتر ...

مرسی گل💜

به نظر شما ممکنه محل تولد و تاریخ تولد جعلی باشه؟!

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منتظرم جواب بده تا عکس نوزادیمو براش بفرست...اون فامیلشون گفت تست دی ان ای بیا بده..فقط با اون مشخص ...

گلم تو تبریز هستی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗

خانوما اگه کسیو میشناسین تگ کنین همه واسه همدیگه دعا کنیم خیلیا اینجا با دعاهای هم دیگه حاجت گرفتن من واسه همتون دعا میکنم سیدم شمام دعا کنین.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
خدا خیرت بده خدا خواسته هاتو به خیر برات براورده کنه،خیلی دعاها کردم دیگه ناامید شدم راسنش واسه خودم ...

خدا انقدر بخشنده هست که اگه تمام عمر گناه کنی خدا میبخشه شما که هنوز جوانی مورد لطف ومهربانی خدا نا امیدی کفره امیدوار به رحمت خدا باش از ته دل ازش بخواه کار وشغل که چیزی نیست تمام معجزه های خوب نصیبت میشه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 
مرسی گل💜 به نظر شما ممکنه محل تولد و تاریخ تولد جعلی باشه؟!

البته ممکنه شاید البته شاید اون خانواده که بزرگت کردند دروغ بگن یا اشتباه یادشون باشه

خدا انقدر بخشنده هست که اگه تمام عمر گناه کنی خدا میبخشه شما که هنوز جوانی مورد لطف ومهربانی خدا نا ...

نشده آبجی،من خودم به ملت امید میدم حالشون خوب شه حالا خودم تکو تنها موندم با یه اب داغ از گوشه چشمم

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
خانوما اگه کسیو میشناسین تگ کنین همه واسه همدیگه دعا کنیم خیلیا اینجا با دعاهای هم دیگه حاجت گرفتن م ...

من امشب نیمه شب برلت دعا میکنم الهی حاجت روا بشی شما هم منو از دعا دل پاکتون بی نصیب نزار

نه تهران

اون اسم رو سرچ کردم نوشته تبریز واسه همون پرسیدم برات دعا میکنم گلم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
نشده آبجی،من خودم به ملت امید میدم حالشون خوب شه حالا خودم تکو تنها موندم با یه اب داغ از گوشه چشمم

امیدت فقط به خدا باشه وبس من شبها وقتی همه خوابن چشمامو میبندم واحساس میکنم خدا کنارم نشسته داره بهم نگاه میکنه باهاش درد ودل میکنم وباهاش از ارزهام از دردهام از غصه هام از شادیهام میگم واون دقیق گوش میکنه انقدر تو دلم باهاش حرف میزنم تا خوابم میبره به خدا با یه حال خوب بیدار میشم وسختی هام همه میرن کنار شماهم امتحان کن

توروخدا خانمادعاکنین این ویروس لعنتی بره ازجهان توروخداهمگی الان ی صلوات بفرسیم

انشالله میره اینم امتحان الهی هست 

امیدت فقط به خدا باشه وبس من شبها وقتی همه خوابن چشمامو میبندم واحساس میکنم خدا کنارم نشسته داره بهم ...

لطفا برای منم دعا کن،من مشکلای زیادی دارم 😔 دلم خوش بود امشب امام جواد کمکم میکنه اما فعلا خبری نشده