2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست
منم دعا کن برم سرکار 😔😔 دعا از زبونه بقیه واسه دیگران مستجابه 

حتما گلم بهت قول میدم انشالله یه کار خوب ابرومند وپر در امد خداوند نصیبت میکنه به حق امام جواد . از کرم خدا که کم نمیشه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 
حتما سالم سلامت دنیا میاد الهی بزرگ شدن وخوشبختیشو ببینی به حق امام جواد 

مرسی عزیزم هم از دعای قشنگت هم از تاپیک خوبت 

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله بیاد نازتو بکشه انشالله التماست میکنه که بهش توجه کنی به حق امام جواد شوهرت بی قرارت بشه

ممنون خوش به حالت دل پاک و مهربونی داری 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
انشالله حتما خدا حاجت دلتو زودتر میده به حق امام جواد

انشالله

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
انشالله پیداش میکنی هیچ مادری بچشو ول نمیکنه اگه ماو  باشی متوجه میشی هر کاری یه دلیل موجه داره ...

منم مادرم..حتما شرایط سختی داشته..نمیدونم..من چندروز پیش بیخبر از همه جا یه اگهی گمشده تو گوگل دیدم..دیه از اون موقع پیگیرم...از ذهنم بیرون نمیره...یه شماره انتهای اگهی بود پیام دادم شرایطمو گفتم عکسمو فرستادم گفت ته چهرت خیلی شبیهشه ولی محل تولدت فرق داره فک نکنم بچش باشی..از بستگانش بود..اسم اون خانوم که شاید مادرم باشه فخری توکلی هست..تو گوگل سرچ کنی عکساشو میاره..اگهی های دزدیدنو بچشو میاره...کرمانی هست..پیج اینستاشو پیدا کردم پیام میدم جواب نمیده...

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
منم مادرم..حتما شرایط سختی داشته..نمیدونم..من چندروز پیش بیخبر از همه جا یه اگهی گمشده تو گوگل دیدم. ...

انشالله معجزه خدا روببینی دلسرد نشو دختو خوب ومهربون 

خوبی ومهربونی از خودته کاش همسرت بیشتر قدرتو بدونه 

بی انصافیه نگم همسر خیلی دوسم داره ولی به خاطر مادرش باهام قهر کرده منم هی گریه میکنم مادر شوهرمو نفرین میکنم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
منم مادرم..حتما شرایط سختی داشته..نمیدونم..من چندروز پیش بیخبر از همه جا یه اگهی گمشده تو گوگل دیدم. ...

از نوزادی خودت عکس یا نشونه یا لباس چیزی اگه داری بهش نشون بده 

بی انصافیه نگم همسر خیلی دوسم داره ولی به خاطر مادرش باهام قهر کرده منم هی گریه میکنم مادر شوهرمو نف ...

نفرینش نکن براش دعا کن ببین معجزه میشه نفرین دلتو سیاه میکنه براش دعا وقتی خیلی دلت شکست فکر کن تو دادگاه نشستی وخدا قاضی دادگاه بهش شکایت کن خودش رسیدگی میکنه بارها امتحان کردم

[QUOTE=178171884]نفرینش نکن براش دعا کن ببین معجزه میشه نفرین دلتو سیاه میکنه براش دعا وقتی خیلی دلت شکست فکر کن تو

نمیدونم کی هستی یا کجایی فقط فهمیدم خیلی دلت پاکه برام دعا کن نمیتونم با کسی حرف بزنم 

از نوزادی خودت عکس یا نشونه یا لباس چیزی اگه داری بهش نشون بده 

منتظرم جواب بده تا عکس نوزادیمو براش بفرست...اون فامیلشون گفت تست دی ان ای بیا بده..فقط با اون مشخص میشه..ولی هزینه ش سه میلیونه..گفتم اول با خودش حرف بزنم اگه نشونه ها یکی بود پولو باید یه جوری جور بکنم برم..لباس ندارم..خداکنه جواب بده از این مشغله فکری دربیام..راستش چیزی که این خونوادم برام تعریف کردن از بدت اوردنم تا قضیه این خانوم یکم ابهام وجود داره..نمیدونم بهم دروغ گفتن یا چی.

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
[QUOTE=178171884]نفرینش نکن براش دعا کن ببین معجزه میشه نفرین دلتو سیاه میکنه براش دعا وقتی خیلی دلت ...

چشم خواهرم حتما من رو سیاه درگاه خدا هستم ولی خدارو به امام جواد قسم میدم حال دلتو خوب کنه چیزی در حد معجزه

منتظرم جواب بده تا عکس نوزادیمو براش بفرست...اون فامیلشون گفت تست دی ان ای بیا بده..فقط با اون مشخص ...

سعی کن دنبالشو بگیری پیدا کردن مادرت حق توئه اول باهاش دیدار کن بعد ازمایش مطمئن باش به حق امشب بهترین معجزه خدا در انتظارت اگه منو لایق مادرت بودن خودت  بدونی دعای مادر در حق دختر ش را برات میکنم