2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست
خودم دعا میکنم ولی هر کی که داره این پست رو میخونه دعا کنه زودتر مامانمو پیدا کنم...اگر به صلاحمه..

مگه گمش کردی گلم 😥

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
دعا کنید دخترم صحیح سالم باشهو سالم ب دنیا بیارمش و بزرگش کنم .. برا سلامتی خانوادم .. و ارامشمون .. ...

حتما گلم حتما دعا میکنیم به حق اقا امام جواد وبه حق دردانه امام حسین دختر ناز وسالم وزیبا نصیبت میشه خدا تمام خانواده گلتون را در پناه امنیت خودش حفظ کنه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حالم گرفتس دلم میخواد زار زار گریه کنم لطفا برا ارامشم دعا کنید

الهی بهترین ارامش دنیا از امشب نصیبت بشه الهی خوشبختی از اسمون سرت بباره به حق اقا امام جواد

مگه گمش کردی گلم 😥

نمیشه گفت گم کردم..خودمم نمیدونم..از وقتیکه بدنیا اومدم کسی دیه بزرگم کرد..24 ساله..تازگیا کسیو پیدا کردم که فک میکنم خودش باشه ولی هر چی پیام میدم جواب نمیده..شرایطش خیلی مثل منه ازش دزدیدن..فقط محل تولد و زمان تولد یکی نیست

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
نوزاد بودم ولم کرده..البته اینطور گفتن بهم..شایدم ازش دزدیده باشن..

انشالله پیدا بشن.واست صلوات میفرستم😀

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
فقط میخوام خونم زودتر آماده شه برم خونم دیگه خسته شدم از اجاره نشینی و مشکلات مالی؛یا امام رضا...😢

انشالله حتما خدا حاجت دلتو زودتر میده به حق امام جواد

نمیشه گفت گم کردم..خودمم نمیدونم..از وقتیکه بدنیا اومدم کسی دیه بزرگم کرد..24 ساله..تازگیا کسیو پیدا ...

فدات شم ایشالا پیداش میکنی عزیزم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
حتما پیدا میشه به حق امشب که تولد باب الحوائجه از پدرشون عیدتو بگیر الان وقتشه

ممنون

🙏🙏🙏🙏

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
واسم دعا کنین تو دلیم سالم باشه هفته آینده باید آمنیو سنتز بشم 

حتما سالم سلامت دنیا میاد الهی بزرگ شدن وخوشبختیشو ببینی به حق امام جواد 

همسرم باهام قهره دارم داغون میشم منم دعا کنین

انشالله بیاد نازتو بکشه انشالله التماست میکنه که بهش توجه کنی به حق امام جواد شوهرت بی قرارت بشه

نوزاد بودم ولم کرده..البته اینطور گفتن بهم..شایدم ازش دزدیده باشن..

انشالله پیداش میکنی هیچ مادری بچشو ول نمیکنه اگه ماو  باشی متوجه میشی هر کاری یه دلیل موجه داره از اقا امام جواد بخواه حضرا زینب را به دل سوخته اش قسم بده زود پیداش میکنی