2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست

حاجت دله همتون روا باشه 

به خیر روا باشه..

آمین 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم دعا کنین...🙏🙏🙏یه کار خوب واسه همسرم پیدا بشه😥😥😥

حتما پیدا میشه به حق امشب که تولد باب الحوائجه از پدرشون عیدتو بگیر الان وقتشه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

فقط میخوام خونم زودتر آماده شه برم خونم دیگه خسته شدم از اجاره نشینی و مشکلات مالی؛یا امام رضا...😢

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
فداتشم بشم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خوش قلب همیشه منو دعا کن اسمم مژگانه

چشم خواهر امشب نیمه شب موقع دعا م از ته دل برات دعا میکنن 

همسرم باهام قهره دارم داغون میشم منم دعا کنین

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
ان شاالله دل همگی شاد بشه  بچه ها بیاین تاپیکم  همگی از دست آقا عیدی بگیریم

حتما امشب به همه عیدیشونو میده اقا انشالله

انشالله به حق اقا

منم دعا کن برم سرکار 😔😔 دعا از زبونه بقیه واسه دیگران مستجابه 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya