2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 140 پست
ایقد امام رضا را صدا زدم قسمش دادم به جوادش ولی نشد  دیگه هیچی را باور ندارم

حتما صلاحت نبوده ما نمیدونیم صلاحمون چیه الهی بهتر ازنی که خواستی نصیبت بشه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهش میکنم از ته دلتون برای آرامش خانواده منم دعا کنید لطفا خیلی محتاج دعاتون هستیم 😔😔

تو تلگرام به من پیام بده تا برا ارامش خونه یه چیزی بگم بهت

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
ما دعا میکنیم انشالله قسمت هممون بهتر از ماست وقیمه باشه

منم از خدا برای شما و کاربرا و خانواده ها از ته دلم سلامتی و آرامش آرزو می کنم 

منظورم این بود نوروز قبل اسلام و باستانیه 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
منم مادر بشم و بچم توخونه خودمون دنیابیاد🙏

انشالله از اقا امام رضا وامام جواد بخواه به حق ائمه وبه حق دردانه امام رضا شما هم خدا بهتون یه فرزند سالم وصالح وباهوش نصیب کنه

برا منم دعا کن با نوشته هات دارم گریه میکنم دعا کن سال دیگه این موقع بچم بغلم باشه خواهش میکنم دلم ...

یه چی بگم دربین نمازمغرب وعشا سوره توحیدوبنویس بعدتواب حل بعد ابشو بخور خدابهت میده چندنفری شدن .نمونه اش خودم بعدسالها خداداد

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
نمیدونم شایدم حق دارن به من توجه نکنن آدم بدارو هیچکی دوست نداره 

خدا همه رو یه جور دوست داره من مادرم اگه بچم بزنه تو گوشم چنگم بزنه فوشم بده به نظرت منم میندازمش دور نه تازه قربون صدقه اش هم میرم خدا از پدر مادر به ما مهربانتره شک نکن نا امیدی کفره امیدت به بخشش وکرم خدا وند باشه بدون یکی عااااااشقته اونم خداست

برای همه شما از ته قلبم دعا کردم شما هم برای شفای مادر من دعا کنید حاجت روا بشیم انشاالله

انشالله خدا خودش مادر گلتونو درپناه خودش حفظ کنه به حق مادر اقا امام زمان 

خوشبختی ک ازدواج خواهرک برادرام و خودم

انشالله خوشبخت بشید وخوشبختی براتون از اسمون بباره به حق اقا امام جواد

منم از خدا برای شما و کاربرا و خانواده ها از ته دلم سلامتی و آرامش آرزو می کنم  منظورم این بود ...

الهی بهترین ها نصیب شما بشه

خدا همه رو یه جور دوست داره من مادرم اگه بچم بزنه تو گوشم چنگم بزنه فوشم بده به نظرت منم میندازمش دو ...

خدابا امید و ارزوهای مارا با یاس و ناامیدی برمگردان

ان شاالله همه حاجت روا شن.

خیلی ممنون که وقتتو در اختیار من گزلشتی،

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya