2777
2789
عنوان

سلام عروس نمونه ما بیاین ببینین

956 بازدید | 71 پست

سلام اینم از ما زاهدان رسم هستش که زیاد خرید کنیم و لباسامون گرونه برا خرید با برادرم رفتم نامزدش زیاد بر نمیزاشت میگفت آقام گناه داره ولی من گفتم به حساب بابای منه نزدیک ۳۵ تومان خرید کردیم فقط لباس و لوازم آرایشی و حلقهاز سنندج هم همه خریدها رو کردیم اونجا مثلا خرجش کمتر میشه سه روز کامل گشتیم با هم من بهترین رو برداشتم اونم خوشش میومد بر میداشت ولی میگفت آقا گناه داره مثلا تعارف میکرد ولی برا خریدالنگو رفتیم تو شهر خودمون اونجا ۱۵ ملیون گرونتر از شهر اونا میداد.حالا میگه شما عمدا منو بردید تو شهر خودتون طلا بخریم که ۱۵ ملیون به من دروغ بگین .مثلا منظورش اینه که شما میخواین به من بگین طلا ها قیمتش زیاده یا قیمتش رو به دروغ زیاد کنیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بگم ولا 

ب گربه ک محبت کنی فک میکنه خداس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مگه قیمت طلا شهر به شهر فرق میکنه؟اونم 15 میلیون

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️