2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرمن ظرفایی که استفاده نکردی اصلا نشور مخصوصا با وایتکس چون رنگ گلاشومیبره ولک میندازه به مرور زمان...بهتره که پاک کنی بادستمال جادویی....خونه تکونی هم اول اتاق بریزید بعدآشپزخونه دراخر پذیرایی 

خانمها شما مثلا برا اتاق خواب چند روز کار میکنین یا آشپزخونه؟

چند روز😂😂😂 بخدا چند ساعت کافیه 

جمع نکنید رو هم زشته بخدا 

می‌دونی هر وقت مهمون اومد خونت ببین مثلا راضی هستی یهو در کمد رو باز کنه ؟اگه آره پس بدون مرتبی و تمیزی 

چند روز😂😂😂 بخدا چند ساعت کافیه  جمع نکنید رو هم زشته بخدا  می‌دونی هر وقت مهمون اومد ...

چطور چند ساعت میشه اخه تا بخواد چیزایی که شستی خشک بشه چند روز طول میکشه

این نیز بگذرد 
چند روز😂😂😂 بخدا چند ساعت کافیه  جمع نکنید رو هم زشته بخدا  می‌دونی هر وقت مهمون اومد ...

من جمع نمیکنم ولی دیوارها رو هر روز که نمیشه پاک کرد دیوار و شیشه ها رو پاک کردم پرده هاشو شستم اتو کردم زدم تخت رو برداشتم زیرش رو تمیز کردم . چند ساعت که نمیشه

خانمها شما مثلا برا اتاق خواب چند روز کار میکنین یا آشپزخونه؟

برا اتاق خواب یه روز تا دو روز 

تخت و جابه جا می کنم زیرشو تمیز می کنم . داخل کمدها رو مرتب می کنم وسایل اضافی و لباس های اضافی رو می زارم بیرون

لوستر رو تمیز می کنم سرامیک ها رو دستمال می کشم . پرده ها رو میندازم ماشین و تا اونا شسته بشن شیشه ها رو تمیز می کنم

واقعا🙄🙄من آشپزخونه ۳ روز اتاق خواب دو روز تقریبا

اشپزخونه که دو سه روزی طول میکشه بزرگه کابینتاش زیاده بعدم دو‌جا کار میکنم روزی دو ساعت وقت میزارم فقط

ولی اتاق خواب نصف روز جمعه ها انجام میدم که وسایل بزرگش بخوام جابه جا کنم کمک داشته باشم