2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 49 پست
یعنی چند روز خونه بدون فرش باشه

اره دیگه تا وقتی خونه تکونی تموم شه .. من پارسال اول قشنگ کابینتامو خورد خورد تمیز کردم روشون سفره یکبار مصرف کشیدم وقتی میخواستم پذیرایی و اتاق خوابو تمیز کنم . فرشارو مثلا چهارشنبه دادم رفت شروع کردم از اتاق خواب تا پدیرایی رو تا جمعه تموم کردم . شنبه فرشامو اوردن پهن کردم . امسال چون سرامیک و رنگ کردیم اول از اتاق خواب شروع کردم بعد پذیرایی بعد اشپزخونه بعد یک هفته فرشارو انداختم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چطور چند ساعت میشه اخه تا بخواد چیزایی که شستی خشک بشه چند روز طول میکشه

عه عزیزم شستنیا مث جلد کوسن وبلاگ یا ملافه ها روبالشیا رو صبح بندازی ماشین خب کمی نمدار تحویل میده ک یکم میمونه خشک میشه کاری نداره ک 

نهایتا صبح تا ظهر دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جمع نمیکنم ولی دیوارها رو هر روز که نمیشه پاک کرد دیوار و شیشه ها رو پاک کردم پرده هاشو شستم اتو ...

نه جانکم منکه راستش دیوارارو فقط جاروبرقی میکنم گوشه ها شیشه ها همیشه با گردگیری روزانه تمیز میکنم پرده هم یه پنجره داره اتاق دیگه یه پرده هم داره بخدا ب چند روز دیگه نمی‌رسه حتی وسطاش بخوای استراحت هم کنی و یهو وسط کار مثلا تنبلی کنی و خلاصه کمی با گوشی هم ور بری بازم بخدا یه روزه تمومه