2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 49 پست

منکه ۱۵ ماهه عروسی کردم خونه تکونی ندارم 😊 چون همیشه شوهرم که میره کار برای اینکه حووصلم سر نره تمیزکاری میکنم نمیزارم چیزی کثیف بمونه همون لحظه تمیز میکنم کابینت ها رو یکی یکی تمیز میکنم یعی هر وقت حسش باشه یه کابینت رو میریزم بیرون و تمیز میکنم اینجوری هم خسته نمیشم هم اینکه خونم همیشه تمیزه تو فامیل به تمیزبودن مشهورم .چه زمان مجردی چه الان .

من که از امروز شروع کردم😄💪

از آشپزخونه شروع کردم بعد از آشپزخونه هال رو تمیز میکنم بعدش اتاق ها بعدشم فرش ها👌🤭🤓🥴

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرسال اشتباه میکردم ازاشپزخونه شروع میکردم چون خیلی وقت گیره بعد بقیه جاها مونده بود هی استرس داشتم هی نمیشد تمیز کنم تا دقیقه نود علاف بودم اکشال همه جارو برق انداختم فقط مونده اشپزخونه اونم با خیال راحت عصرا که از سرکارمیام یه کابینتو تمیز میکنمازمم تمیز کردم حسابی دیگه یخچال مونده با کفش که بشورم

تا فرشات نیومده دیواراتو با آب وایتکس دستمال بکش آخر سر برو آشپز خونه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من اصلا نمیفهمم خونه تکونی چیه

خب اگه ظرف ها استفاده بشه خاک نمیگیره اگه استفاده نمیشه که ادم ۱ ماه یه بار یه گردگیری میکنه

کمد دیواری بهم ریخته اس ادم تمیز میکنه

شیشه کثیفه ادم دستمال میکشه

چرا میذارید اونقد خونه بهم ریخته بشه که نیاز باشه ۱ ماه بشورید 

مگه فقط ادم عید باید تمیز باشه؟؟؟

بقیه موقع ها نیاز نیست؟؟؟

عزیزم فرشاتو زود دادی برای شستن یعنی تو یه سال کثیف شدن اینجوری که داغون میشن .ظرفهارم لازم نیست همه رو بشوری هر چیزی کثیفه اونو بشور .لازم نیست همه چی رو از آب بگذرونی .

شروع کردی خونه تکونی؟

من سال اول فرشامو ندادم بشورن تمیز بودن ... اول از اتاق خواب شروع کن بعد پذیرایی اخرش اشپزخونه . ظرفارو اگه اصلا استفاده نکردی حتما بیار با اب و ریکا بشور خاک میشینه روشون بعد قشنگ خشک کن بچین سرجاش . فرشارو هم اخر پهن کن ... من همه کارامو کردم بعد فرشارو پهن کردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من هرسال اشتباه میکردم ازاشپزخونه شروع میکردم چون خیلی وقت گیره بعد بقیه جاها مونده بود هی استرس داش ...

منم همین طور ار آشپز خونه شروع میکردم هم ولی خسته میشدم هم نا امید ولی امسال از اتاق خوابا شروع کردم

این نیز بگذرد 
چجور تو ۱سال فرشاروکثیف کردی تازه عروسم هستی

منم بیار و چهار ماه عروسی کردم اصلا درک نمیکنم فرشام عین روز اوله 

معنی خونه تکونی هم نمی‌فهمم خب هر سری ک تمیز میکنین جوندار تمیز کنین ک آخر سال جمع نشه رو هم 

الآنم اول فرشاتو جمع کن چون تمیزه 

یخچال تمیز کن بکش کنار پشتش هم تمیز کن گاز و هود رو کف کن پارچه خیس بکش بعد پارچه خشک پشت ماشین ظرفشویی و لباسشویی هم جارو برقی کن و تی بکش زیرشو بعد ظرفاتو پاک کن  اگه سماور داری بشور ظرفای وایتکسی مث ایوانا و فنجونا و آبکش دم دستی همه رو بذار تو سینک چند قاشق وایتکس بریز تو آب و بشور 

مرحله آخر دیوار و کابینتا 

حالا اگه خیلی چرب ان کف کن پارچه خیس و پارچه خشک بهتره دوتا لگن آب و کف یکی هم آب تمیز بذاری جلو دستت با پارچه های خشک

من اصلا نمیفهمم خونه تکونی چیه خب اگه ظرف ها استفاده بشه خاک نمیگیره اگه استفاده نمیشه که ادم ۱ ماه ...

دقیقا حق با شماست ما فقط کابینتامون میریزیم بیرون که زیرش تمیز کنیم و انباری که وسایلی مثل تشک و بالش هوا بخوره مرتب تمیز شه وایتکس کاری نداره