2777
2789
عنوان

بارداری

173 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. من همش شیرینی میخورم  می‌خوام ببینم برا سونو ان تی شیرینی بخورم تاثیر داره یا نه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم من همین الان بی بی گذاشتممم مثبت شدددد خیلی خوشحالممممم به شوهرم گفتم خندید خوابید 😂😂

ای جووونم مبارک باشه عزیزم. ان شا الله که بارداری راحتی داشته باشی پنی نیت سالم وسلومت باشه. خخخخخ 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
من شیرینی اصلانمیتونم حالموبهم میزنه فقط چیزای ترش اونم تاتیرداره؟ 

منم نمی‌دونم 

مرسیی❤️❤️ من تجربه زیادی ندارم عزیزم ولی میدونم شیرینی فقط باعث حرکت بچه میشه

یعنی چی باعث حرکت میشه میشه توزیح بدی؟ خوردنش زروریه؟ چون من ازشیرینی حالم بهم میخوره فقط چیزای ترش میخورم

مرسیی❤️❤️ من تجربه زیادی ندارم عزیزم ولی میدونم شیرینی فقط باعث حرکت بچه میشه

آخه قبلش همش شیرینی میخوردم الان میگم اثر شاید نداشته باشه

یعنی چی باعث حرکت میشه میشه توزیح بدی؟ خوردنش زروریه؟ چون من ازشیرینی حالم بهم میخوره فقط چیزای ترش ...

وقتی سونو میشی باید حرکت کنه تا دیده بشه همه چیش

من برای ان تی که رفته بودم خود مطب بهم دوتا شیرینی داد بزور خوردم قبل از سونو    

من دوتا شکلات  خوردم بسه؟؟؟

قبلش حتما باید یه چیز شیرین خوروه باشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
قبلش حتما باید یه چیز شیرین خوروه باشی

سه تا شکلات بسه دارم به زور الان میخورم آخه خیلی شیرینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز