2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
من دوتا شکلات  خوردم بسه؟؟؟

همون نهایت بیست دیقه قبل سونو.نه خیلی قبلش. خیلیم ضروری نیستا.ممکنه نی نیت خودش فعالیت داشته باشه نگران این چیزا نشو.حتی اگه لازم شد خودش دوباره بهت میده میگه برو قدم بزن بیا دوباره سونو بشو. بلاخره تا اون حالت دلخواه رو پیدا نکنه دکتر ان تی رو.محاسبه نمیکنه.

سه تا شکلات بسه دارم به زور الان میخورم آخه خیلی شیرینه

نه دیگه بسه 😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون نهایت بیست دیقه قبل سونو.نه خیلی قبلش. خیلیم ضروری نیستا.ممکنه نی نیت خودش فعالیت داشته باشه نگ ...

من هنوز خونه ام دارم میخورم که 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
سلاممم من همین الان بی بی گذاشتممم مثبت شدددد خیلی خوشحالممممم به شوهرم گفتم خندید خوابید 😂😂

ای جونم . عزیزم مبارک باشه . انشالا سالم و صالح باشه سایه پدر و مادر بالا سرش باشع . یاد روزی افتادم که بی بی چک منم مثبت شد . رفتم شوهرمو بیدار کردم خیلی خوشحال بودیم

نه دیگه بسه 😂😂😂

اخیش .داشتم جون میدادم . الان فهمیدم شیرینی یعنی چی دیگه گلو میزد 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
قبلش حتما باید یه چیز شیرین خوروه باشی

سلام ببخشید یه سوال. شما برای انومالی که رفته بودید همه فاکتورهای جنین نرمال بود؟ برا من گفت طول استخوان ران و.بازو کوتاهه.و یکماه دیگه مجددا برای بررسی رشد سونو بدم.البته الان بیست هفتم داره تموم میشه ومن انومالی رو هجده هفته دادم

سلام ببخشید یه سوال. شما برای انومالی که رفته بودید همه فاکتورهای جنین نرمال بود؟ برا من گفت طول است ...

اون موقع عادی بود ولی هفته ۳۴ رفتم گفت ۲ هفته است جنین رشد نکرده مردم و زنده شدم تا برم داپلر گفت همه چیز عادیه بچه ات ریزه میزه است همین کلا عادت کن تا دنیا بیاد هر دفعه بری سونو یا تاریخ رو جابجا میکنه یا عیب رو بچه میذاره اصلا نگران نشو به دوست من گفته بود پای بچه ات کوتاه بلنده الان بچه کلاس سومه هنوز تیک گرفته هی پای بچه رو اندازه میگیره ولی همه چیز عادیه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
یعنی چی باعث حرکت میشه میشه توزیح بدی؟ خوردنش زروریه؟ چون من ازشیرینی حالم بهم میخوره فقط چیزای ترش ...

باید با دکترت صحبت کنی عزیزم من دلیل علمیشو نمیدونم ولی خیلی خانومای باردار دیدم اطرافم که میگفتن باید شیرینی بخورن تا بچه حرکت کنه 😕

اون موقع عادی بود ولی هفته ۳۴ رفتم گفت ۲ هفته است جنین رشد نکرده مردم و زنده شدم تا برم داپلر گفت هم ...

مرسی. اخه میگن تو سونوهای اخر طبیعیه که اندازه گیری ها اشتباه میشه چون بچه جم شده جاش نیس.اما تو انومالی فرق داره. خیلیا دیدم مث شما. جالبه من توی ان تی برعکس هی میگفت درشته حتی یکهفته جلوتر از پریودم بود اما الان...  کلا از ان تی تاالان همش بهمون استرس و.نگرانی دادن

مرسی. اخه میگن تو سونوهای اخر طبیعیه که اندازه گیری ها اشتباه میشه چون بچه جم شده جاش نیس.اما تو انو ...

لعنت بهشون نمیفهمن آدم باردار هزارتا اعصاب خوردکنی داره باز استرس الکی میدن دفعه بعد برو یه سونوی دیگه ممکنه دستگاهش خوب نباشه