2777
2789
عنوان

کرونا😳😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس ک ن ولی نگرانم  

نگرانم باشی کاری از پیش نمیبری جزاینکه سیستم ایمنی بدنت ضعیف بشه .درسته بانوووووو

من خودم دوهفته از مادر کرونایی ام پرستاری کردم اولش استرسشو داشتم که نکنه خودمم بگیرم اما بعدش گفتم من رعایتمو میکنم هرچه بادا باد.وخداروشکر نگرفتم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
علائمتون چی بود از اولش ؟

اصلا نمیدونیم کرون است یا ن. 

همسرم بدن درد شدید و آبریزش بینی. 

من سردرد و سرفه و بی حالی و آبریزش بینی. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

خداروشکر ،چیا بیشتر خوبه برای رد کردنش ؟

والله چی بگم بهترین کار مراجعه هرچه سریعتر به دکتره همین هرکی دیرتر بره و دیرتر درمان رو شروع کنه خطرش بیشتره 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
اصلا نمیدونیم کرون است یا ن.  همسرم بدن درد شدید و آبریزش بینی.  من سردرد و سرفه و بی حا ...

ایشالله ک سرما خوردگی منم تابستون بدن دردو تب بالایی داشتم ولی تست ندادم پسرم فقط یکم ابریزش داشت شوهرم فقط سردرد ولی منو یک هفته انداخت 

ایشالله ک سرما خوردگی منم تابستون بدن دردو تب بالایی داشتم ولی تست ندادم پسرم فقط یکم ابریزش داشت شو ...

نمیدونم والا.. انشالله. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

خونواده ما کلا گرفتیم اولین علامتمون هم خارش و سوزش گلو بعد تب و لرز و بدن درد و یک کم سرفه و گرفتگی عضلات بود از روز دهم به بعد بویاییم نداشتم، انشالله که شما کرونا نباشه 6روز کامل سوپ خوردیم با گرمیجات و اویشن و نعنا و پونه، میخک، دارچین،گلاب، زعفران،و....ویتامین سی و دی، ازایترو مایسین و شربت سرفه درمان شدیم

خونواده ما کلا گرفتیم اولین علامتمون هم خارش و سوزش گلو بعد تب و لرز و بدن درد و یک کم سرفه و گرفتگی ...

خداروشکر،چندروز سوزش بود ؟من از دیشبه ،بعضی وقتا سرفه وخارش ،اب دهن قورت میدم یکم اذیت میشم