2777
2789
عنوان

تجربه محصولات آرایشی وبهداشتی

70 بازدید | 14 پست

هرنوع مارکی هم استفاده کردینو خوب بود،به اشتراک بذارین،یه چیز دیگه محصولات اوریفلیم استفاده کردین؟دوستاتونم دعوت کنین دورهم تجربه  های همو استفاده کنیم📣📣📣📣📣❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏😘😘😘

ست روتینشو داشتم برای پوست های چرب خوب بود تونر ژل مرطوب کننده و ماسک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

کیتی کیت😢رژ بود محشرررررر

هدیه مامانم 

اونموقع۳۰تومن

چهار سال پیش حدودا

دیگه ازش گیرم نمیاد باشه هم خیلی گرونه البته نیست وگرنه هرچی باشه میخرم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتای اوریفلیم خوبه،گرون وافتضاح نیست که؟

تازگی نخریدم عزیزم 

قیمتاش خیلی متغییره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام گلم... من یه مدت هدی بیوتی استفاده کردم ولی انقدر فیکش زیاد شد که دیگه میترسم بخرم. واسه همین ترجیح میدم ایرانیای با کیفیت بخرم. اینلی و کالیستا رو استفاده میکنم خیلی ام راضیم. تقریبا چهارماهه

هم قیمتاشون بهتره هم کیفیتاشون خوبه. دیگه خیالمم راحته فیکشون نیست دیگه. به خاطر همین راحت اینترنتی سفارش میدم از اینجا zibabest.com که هم تخفیف دارن هم تقریبا بیشتر محصولاشو دارن

ولی اگه بخوام خیلی دقیق بگم کالیستا خط چشم و رژا و پنکیکش عالیه . این لی ام از ریملش استفاده کردم من وراضی بودم. رژگونه و رژاشم خیلی خوشرنگه البته تازه خریدم و زیاد هنوز استفاده نکردم ازش که ببینم توی طولانی مدت. ولی کالیستا رو دوست داشتم

دیگه بازم چیزی یادم اومد میگم    

مرسی عزیزم،،اصلا نشنیده بودم این مارک هارو

این سایت زیبابست هم خوبه، من ازش خرید کردم. یه سایت دیگه‌م من معرفی می‌کنم که اینام خوب ادمو راهنمایی می‌کنن. تو سایتشم علاوه بر لوازم آرایشی مصرفی، اکثر لوازم آرایشی های مربوط به کاشت ناخن و مژه رو داره. حداقل میرم آرایشگاه میدونم چی بخوام از آرایشگرم.

اسم فروشگاشم هست نگین استور اینم لینکش: https://neginstore1.com/