2777
2789
عنوان

اینم جواب خوبیای من از شوهرم

428 بازدید | 37 پست

این همه برای خونه زندگی و بچه تلاش کن. برگشته از سرکار بساط مسافرت مجردی چیده همه چی هم با خودش .اونوقت مهمون دعوت کرده چند روز پیش من کلا بخاطر بچه شب نخوابیدم و تا صبح فقط تدارک می چیدم برای این آقا. واقعا ارزشی ندارم. وقت خوشی و خوشحالی و گشتن دوستاش میخواد .خوبه ک خسیسن.اینقدرم هوا خوبه امروز

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

💔

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کار همیشگیش نیس اشکالی نداره بذار خوش باشه

همیشه میرن بیرون 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چرا با شما سفر نمی ره،اجازه مجردی نده

گوش نمیده 

اعتراض کردی ؟

ی وقتایی مرردا لازم دارن ک تنها با دوستاشون برن مثلا بیرون 

ولی ب شرطی ک ب خانوادشم برسه

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊

اگه گاها برن چه اشکالی داره شما هم تفریح کنین دوستاتونو ببینین

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
خب چرا میزاری وقتی نوزاد دارید مجردی بره مسافرت؟ محکم جلوش وایسا

من خبر نداشتم کلا بگم هم گوش نمیده .از خواب بیدار شدم دیدم دوستاش تو حیاطن

مثلا چندوقت ۱بار؟؟؟؟

هر هفته مشکلم اینه اینقدر دوستشون داره و با هاشون میگه میخنده .