2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 208 پست
اینجا رو ولش کن عزیزم، اکثر کسانی که تاپیک میزنن مادرشوهرم کتکم زد و پدرشوهرم تو گوشم زد و شوهرم تحق ...

اونایی که واقعیه چی مگه من دور و ورم کم دیدم کسایی که همه اینا رو تحمل کردن فقط چون دخترن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا کتک بخوری منم نصف شب شده بیرون بودم 

من روزا خونم چ برسه شبا خوش بحالتون تا حالا قبل ساعت ۵ غروب تنها بیرون نبودم

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه! قهرش بی_کینه! دوست داشتنش بی_ادعا و بخشش او بی انتهاست😍❤
می دونی چیه واقعا متاسفم که برای این چیز ساده باید خوشحالی کنیم🙂 برا اینکه فقط تونستیم تنها بریم ب ...

من خوشحال نیستم

ولی خب آره حق با شماست در حق ما خانما خیلی اجحاف شده و میشه

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
باشه درست ولی الان با ناله کردم ما چیزی حل میشه؟ قطعا نه ولی میتونیم تا جایی که خودمون توانایی داری ...

با ناله ما چیزی حل نمیشه اصلا ولی حداقل با درد و دل خالی میشم من

البته من فقط مشکل خودمو نمی بینم چون وقتی پریودم زیاد کسی کاری باهام نداره ولی خیلی دخترا هستن که عذاب می کشن من یکیو می شناسم که حتی براش نوار بهداشتی نمی خرن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
نه قیافه داری - نه اندام داری، انتظار داری دنبال چی تو بیوفتن و بهت متلک بگن 😂 معلومه هیچکسی سمتت ...

انتظاریم ندارم،

ولی خداییش مگه شما انتظار خیل متلک گویان رو میکشین توخیابونا خوشکلای من😑

همون اول گفتم خداروشکر😑

دقت لطفا

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
من روزا خونم چ برسه شبا خوش بحالتون تا حالا قبل ساعت ۵ غروب تنها بیرون نبودم

عزیزم زیاد بهشون توجه نکن اینا احتمالا ایران نیستن😏

من برادر ندارم خودم ولی دیدم که میگم حتی اگه بدونن که پریود چیه و بفهمن طرف پریوده عمق فاجعه رو درک ...

بخش بزرگیش مقصر خود زنان ک به دخترشون میگن بی حیاییه اگر بگی پریودم 

ولی واسه پسرشون ختنه جشن میگیرن 

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

من برادر ندارم خودم ولی دیدم که میگم حتی اگه بدونن که پریود چیه و بفهمن طرف پریوده عمق فاجعه رو درک ...

داداش من ابجی کوچیکم یکم بی اعصابه عصبی شدنی میگه این باز پریوده خخخخ 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه! قهرش بی_کینه! دوست داشتنش بی_ادعا و بخشش او بی انتهاست😍❤
دنیا اگه عدالت داشت مردم هم ب. ک. ارت داشت.... 

سس ماس👏👏

اتفاقا من باهمه اینا عاشق جنسیتمم

بارها شده ک توخیابون مورد تعرض قرار گرفتم و بعدهم کتک کاری کردم😌💪

بااینک وجودم پره ترس بود ولی نخاستم سکوت کنم ک بعدا حرص بخورم

برا چیزای دیگ هم فقط کافیه انقد جنسیتتون رو کوچیک و بی ارزش نکنین.بلخره این قانون افرینشه و باید از هردو جنس باشه

مشکلاتیم ک هس تنها برای ایران نیست

ندانم گرا....
ولی این غلطه که چون دختریم بدبختیم  مشکل از جامعه اس فقط و فقط جامعه جهان سومیه خودمونه وگرنه ...

چون دختریم و ایرانی هستیم بدبختیم

صد بار گفتم بازم میگم

مشکل از دختر بودن نیست

مشکل از کشور مزخرفی که توش به دنیا اومدیم و مردسالاری و زن ستیزی و عقب ماندگی جز معرفه های اولیه اش هست

اگه مثلا نروژ یا دانمارک یا سوئد هم بودین باز دلتون میخواست پسر باشین؟؟؟ بازم میگفتین دختر بودن سخت و دردناکه؟؟

قطعا نه🙂💔