2777
2789
عنوان

تجربه خیانت

218 بازدید | 17 پست

خاهرم درگیر یه رابطه ی دو ساله است چن وقتیه حالش خیلی بده تازه بهم گفته که پسره اوایل بهش خیانت میکرده اینم انقدر عاشقش بوده حتا به روی پسره نیاورده.بچه ها بنظرتون امتحانش کنه؟رفیقه کاربلد زیاد داره ک پسره رو امتحان کنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستن‌ بیخیال زندگی باهاش باشه

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
میخاد ببینه بازم پسره کج میره یا نه

شاید این سری به دلش نشینه طرف و کج نره، بعدشم با امتحان کردنشون اکثر مردا نم پس میدن چون طرف از همه راه ها متوسل میشه بالاخره یه راهی پیدا میشه ک پا بده

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
شاید این سری به دلش نشینه طرف و کج نره، بعدشم با امتحان کردنشون اکثر مردا نم پس میدن چون طرف از همه ...

اوایل پسره خیلی عوضی و بداخلاق بود یهو مهربون شد خاهرم انگار جون گرفت همه کاراشو فراموش کرد الان فهمیده ک باید مطمن شه ازش

اوایل پسره خیلی عوضی و بداخلاق بود یهو مهربون شد خاهرم انگار جون گرفت همه کاراشو فراموش کرد الان فهم ...

خب اگر خواهرت اراده اش قوی هست و بعد از اینکه با چشم خودش دید خیانتشو میتونه برای همیشه بذارتش کنار، انجام بده اینکار رو ولی اگر روحیاتش جوریه که ممکنه دوباره ببخشتش به نظرم اصلا این کارو نکنه چون هم اعتماد از بین میره هم بعد ها ازدواجش به مشکل برمیخوره

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
خب اگر خواهرت اراده اش قوی هست و بعد از اینکه با چشم خودش دید خیانتشو میتونه برای همیشه بذارتش کنار، ...

نه میگه یبار بخشیدم دیگه نمیبخشم میدونی کل قلبش پر از خشم شده میگ حداقل بفهمم هنوز همونجوریه یا نه