2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان شل بگیری بعد عروسی هم میره تا ساعت ۱۲ نمیاد  مگه خونتون هتله

اصلا این موقع شب حالا میاد مشکلی نیست ولی واقعا من جلوی بابام خجالت میکشم بشینه کُرکُر قلیون راه بندازه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
ی چی بهش بگم سریع ناراحت میشه 

عزیزم 

بحث قلیون و این چیزا به خودتون مربوطه

فقط بدون از الان هرجور رفتار کنی تا آخرش باید همونطور باشی چون مردها سریع به شرایط عادت میکنند 

اگه الان بخاطر ناراحت شدناش نتونی باهاش راحت حرف بزنی مطمئن باش به مشکل میخوری

Any body can dance 😉😉😉
ی چی بهش بگم سریع ناراحت میشه 

مشکل خودشه مشکل تو نیست لوس بارش نیار نی نی ب لالاش بزاری تا اخر اذیتت میکنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
عزیزم  بحث قلیون و این چیزا به خودتون مربوطه فقط بدون از الان هرجور رفتار کنی تا آخرش باید هم ...

آخه خودش هم باید یکم درک داشته باشه 🤕🤕🤕 نمیشه که من همش بهش بگم این کار درسته این کار غلطه

مشکل خودشه مشکل تو نیست لوس بارش نیار نی نی ب لالاش بزاری تا اخر اذیتت میکنه

همش باید بهش بگی اینجوری کن اونجوری نکن توی جمع خیلی سبک بازی از خودش در میاره که اصلا در شأن ی مرد ۲۶ ساله نیست ی بار بهش گفتم که خوشم نمیاد از رفتارت درست نیست خب یکم سنگین رفتار کن بهش برخورد تا یک هفته سرسنگین بود باهام

عزیزم 

هميشه باید یه حریم بین خانواده عروس و خود شخص داماد باشه 

پدر و برادر من هم مشروب می‌خورند گاهی، اما تحت هیچ شرایطی توی جمعی که شوهر من هست نه حرفش را میزنن نه پیشنهادش را میدن

اینجوری همیشه حریم حفظ میشه 

سعی کن با برادرت صحبت کنی و ازش بخای خیلی با شوهرت قاطی نشه 

Any body can dance 😉😉😉
خیلی هم نمی‌گذره از عقدمون.ولی من میگم حداقل میاد برای خواب بیاد این موقع شب قلیون کشیدنش برای چیش ه ...

با زبون خوش و قربون صدقه بگو ک خانوادت خابن و این موقع شب نمیشه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم  هميشه باید یه حریم بین خانواده عروس و خود شخص داماد باشه  پدر و برادر من هم مشروب ...

داداشم ۳۲ سالشه من اصلا روم نمیشه باهاش حرف بزنم چجوری بگم ک با شوهر من مشروب نخور 

عزیزم از طریق مامانت یا بابات اقدام کن ک با برادرت صحبت کنند 

باید حتما این کار رو بکنم قسم داده بودم بهش که نخوره ولی برای اینکه من کاری بهش نداشته باشم ب خودم هم میگه بیا بخور 🥺🥺🥺🥺 ک منم بشم مثه خودش کاری بهش نداشته باشم دیگه

باید حتما این کار رو بکنم قسم داده بودم بهش که نخوره ولی برای اینکه من کاری بهش نداشته باشم ب خودم ه ...

وااااا

پس بزودی میگه بیا قلیون هم بکش که کاری بهش نداشته باشی

عزیزم زندگی اصلا شوخی و بچه بازی نیست 

یا برو مشاور یا از بزرگترها کمک بخاه 

Any body can dance 😉😉😉
همش باید بهش بگی اینجوری کن اونجوری نکن توی جمع خیلی سبک بازی از خودش در میاره که اصلا در شأن ی مرد ...

ببین اینو بهت بگم تو نمیتونی رفتار نامزدتو عوض کنی شوهر من نامزد ک بودیم با فامیلای من گرم نمیگرفت منم هی بهش میگفتم انقد گفتم ک از همه فامیلام بدش میاد رفتوامد نمیکنه و درضمن تغییرم نکرد 

توم کاری ب رفتارش نداشته باش ولی یاد بگیر بهش نه بگی اونم عادت بده ک فک نکنع هر چی بگه تو باید حتما بگی چشم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..