2777
2789
عنوان

شوهرم

435 بازدید | 31 پست

ما عقدیم امشب پیش دوستاش بود من فکر کردم دیگه می‌ره خونه خودشون الان اس داده ک تا ۱۲:۳۰ قلیون برام بذار من دارم میام اونجا بابام اینا هم خوابن روم نشد بهش بگم نه چکار کنم 🤕فقط از مضرات قلیون خودم می‌دونم بخدا اینو بیخیال شید من نمیکشم اون می‌کشه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ تازه عقدین؟؟نمیدونه اینموقع شب خانوادت خابن؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

وا میگفتی همه خوابن مگه اونجا قهوه خونس 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
مگ تازه عقدین؟؟نمیدونه اینموقع شب خانوادت خابن؟

خیلی هم نمی‌گذره از عقدمون.ولی من میگم حداقل میاد برای خواب بیاد این موقع شب قلیون کشیدنش برای چیش هست آخه

وا چرا روت نشد بگو ما خوابیم همه حالا اومد بگو قلیون تعطیل همه خوابن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
وااااااااا ساعت 12 و  نیم؟  اصلااااا حرکت شیکی واسه یه داماد نیست اونم خونه پدر زنش

اونقدری اینجا احساس راحتی می‌کنه خونه باباش راحت نیست جلوی باباش اصلا جرات نداره اسم قلیون بیاره اینجا با داداش من مشروب هم میخوره با اینکه قسمش داده بودم ک نخوره

چه سبک زشته بابا نصف شب خونه پدر زن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خیلی هم نمی‌گذره از عقدمون.ولی من میگم حداقل میاد برای خواب بیاد این موقع شب قلیون کشیدنش برای چیش ه ...

از الان شل بگیری بعد عروسی هم میره تا ساعت ۱۲ نمیاد 

مگه خونتون هتله 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.