2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

46 بازدید | 4 پست

چند شب پیش مادرشوهرم اومد خونه ای که تازه رفتم و اسباب کشی کردم مامانم و خواهرم هم بودن و بهم کمک میکردن وقتی اومد هیچکار که کمک نکرد تازه هم خودم هم مامانم اینا کلی تعارفش کردیم من  چای و شکلات و...هم براش آوردم بعد که رفت خونش پیامم داد که توقعم شده تعارفم نکردین دم در واینستادی (درصورتی که خواهرم و مامانم رفته بودن استقبالش ومنم دستم بند بود یه دقیقه هم نشد که اومدم خوشامدگوییش) ولی گفت تعارفم نکردی جاریم همیشه اینقدر تعارفش میکنه خلاصه پیش شوهرم نازاومده بود که تعارفم نکردن و اینقدر گریه کردم و من تنها هستم و.....

بعدش به شوهرم ثابت شد مامانش الکی گفته ولی خانم خانما پیام همسرم داده که من دلم به حالت میسوزه و....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرشو از دست داده شرایط مساعد نداره و احساس تنهایی باعث شده به پسرش پناه ببره. 

فکر کن مادرخودته درکش کن بهش محبت کن، اگر حالش خوب بود اینکارارو نمیکرد.

تا میتونی گذشت کن و نادیده بگیر بزرگی کن عزیزم حای دوری نمیره خدا بالاسره و میبینه ، ان شاالله اخلاقش خوب میشه. 

شوهرشو از دست داده شرایط مساعد نداره و احساس تنهایی باعث شده به پسرش پناه ببره.  فکر کن مادرخو ...

آخه جاریم اینقدر بدش میگه ابروش تو شهرمون برده دورو هستش تاحالا چندبار برادرشوهرم رو پر کرده که دعوای مادرش کنه ولی اینقدر دوستش داره من احمقم هر وقت میرفتم خونش اینقدر تحویلش میگرفتم تا یه چیز برام میاورد میرفتم میشستم و ....ولی اینجوری جوابمو داد فکرمی کنم میخواد منو شوهرم رو باهم بد کنه