2777
2789
رفتار بقیم نسبت بهم همینو نشون میده

یاد بگیر برای خودت زندگی کنی 

مردم در مورد هر حرف و کاری یه ایرادی از توش درمیارن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کنچتاب خوندم مشاور رفتم جواب نداده

خوب معلومه جواب نمیده چون اول خودت باید بخواهی از این حالت در بیایی چون من بشینم از الان تا خود صبح فردا براتون حرف از امید بزنم تا خودت نخوای چیزی درست نمیشه باور کن 

من دختر روزهای تنهایی با هر عذاب تازه جنگیدم(:
والا هیچ استعدادی ندارم ، علاقم ک از من گذشته مگه مهمه منم چی دوس دارم

اگر نگفته بودید فکر می کردم 50 سالتون هست

زندگی نامه افراد موفق رو بخونید می فهمید که خیلی ها از سن شما شروع کردن و موفق شدن 

الحمدلله 
رفتار بقیم نسبت بهم همینو نشون میده

حدس زدم...والا رفتار بقیه هم نسبت ب من نشون میده ک من ی ادم مضخرفه خودراضی سنگ دله بی احساسم ک هیچکس برام مهم نیستو فقط خودمو میبینم...اما مهم خودمم ک باور دارم قلبی از جنس طلا دارم و خیلی ام بااحساسم

در دهن مردم بازه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مهدی فخیم زاده رو خیلی دوسش دارم. سره همین گذاشتم

نمکی رو ما هم دوستش داریم 

موفق باشین

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

پیدا کردن مسیر یا یادگیری بهترین مسیر زندگی ربطی به سربازی نداره لطفا چیزی که در اون علم ندارین حرفه ...

بزرگوار پسری ک هدف نداره کاریم نداره یه چیز اجباری واسش هست بنام خدمت ک اگه اونم نره داستانه واسش...

میره اونجا مهارت کسب میکنه فکر میکنه میاد زندگیشو میسازه.

سنتون پایینه حق میدم بهتون. اما سعی کنید ادبتون رو همیشه در همه حال حفظ کنید

عمو اصغر 😐😶
رفتم نتیجع نداد

خودت هم باید بخوای. اگه فکر میکنی دل دنیا به حال آدم ضعیف میسوزه سخت در اشتباهی. رو خودت کار کن و گله و شکایت و تلقین منفی رو از همین امروز بگذار کنار. 

زین دایره مینا خونین جگرم می ده ... تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی