2777
2789
عمران

برادر من هنوز سنی نداری که انقدر ناامیدی 

ببین چه علایقی داری یا چه کارهایی بلدی که ازش پول در بیاری

فقط خواهشا جز روش های پول درآوردن تیغ زدن دختر مردم و ذکر نکن

مرسی

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه برای همه شرایط سختی شده! 

ولی نا امید نشوید! 22 سال تازه شروع کاره

بروید فنی حرفه ای مرکز استان، یک سری آموزش های رایگان دارند که برای کاریابی و مستقل شدن خیلی خوبه، برحسب علاقه تون ثبت نام کنید: کشت گیاه دارویی، طراحی سایت، کامپیوتر، تاسیسات ساختمان، مکانیک خودرو و ... این ها مثال زدم که ببینید چقدر متنوع هست

وقتی علاقه و علم یه کار رو داشته باشی کم کم پیشرفت می کنید.

حرص هم نخورید لطفا و اینقدر به خودتون توهین نکنید. خدا بزرگه با اراده خودتون همه چیز رو درست می کند ان شاالله

الحمدلله 
میخوام

ببين من كه شرايطتونو نميدونم كلا روند زندگي عادي اينه پسر درس بخونه ليسانسشو بگيره اگه دوست داشت ارشد بخونه بعد بره سربازي بعد سركار بعد يكم پول جمع كنه بعد چند وقت بره خواستگاري 

غير اينه؟! 

کلا بی عرضم

بهت پیشنهاد میکنم کتاب بخونی.  چون هر چی هر کسی بهت بگه خودتو قبول نمی کنی و خودت موفق تو کاری نمی دونی.   و کلیپ انگیزشی نگاه کن .

من دختر روزهای تنهایی با هر عذاب تازه جنگیدم(:
کلا بی عرضم

این حرفو نزن ب خودت هی جذبش میکنی و تنبل میشی اصلا اینجوری نگو همین ک از الان ب فکر تلاش کردنی ینی جنم داری و جسارت وگرنه ادمی رو میشناسم ۲۷ سالشه سربازی ام رفته اومده لیسانس هم گرفته باز هوله دختر بازیه خرجش از جیب دخترای مردم میاد بیرون و مامانش بهش پول میده...فکرشم اینه زنه پول دار بگیره ...

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
برادر من هنوز سنی نداری که انقدر ناامیدی  ببین چه علایقی داری یا چه کارهایی بلدی که ازش پول در ...

والا هیچ استعدادی ندارم ، علاقم ک از من گذشته مگه مهمه منم چی دوس دارم

والا هیچ استعدادی ندارم ، علاقم ک از من گذشته مگه مهمه منم چی دوس دارم

برادر اول توصیه میکنم چند جلسه مشاوره برو از این حال و هوا در بیا بعد یه تصمیم اساسی بگیر

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

سربازی نرفتید حق دارید.

پیدا کردن مسیر یا یادگیری بهترین مسیر زندگی ربطی به سربازی نداره لطفا چیزی که در اون علم ندارین حرفهای صد من یه غاز نزنید با تشکر.

من دختر روزهای تنهایی با هر عذاب تازه جنگیدم(:
اتفاقا کنچتاب خوندم مشاور رفتم جواب نداده

کتاب شفای زندگی،کیمیا گر،چهار اثر از فلورانس ب شدت پیشنهاد میشه...جدی من درون شما ی اقای با استعداد و مسئولیت پذیر میبینم ...همین ک نگرانی و ب فکر کافیه برای شروع

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞