2777
2789
یه ادم زرنگ ،بلده چطوری حرف بزنه ،چطور رفتار کنه ،برا اکثر ادما خوشاینده ، از پس کاراش خوب برمیاد بق ...

فکر کنم نظر مردم برات بیش از حد اهمیت داره. به نظر بیشتر مشکل اعتماد به نفس داری

زین دایره مینا خونین جگرم می ده ... تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ادم زرنگ ،بلده چطوری حرف بزنه ،چطور رفتار کنه ،برا اکثر ادما خوشاینده ، از پس کاراش خوب برمیاد بق ...

این چیزهای ک گفتی دوست عزیز همشون تو شکم مادرشون این طوری بدنیا نیموده ک رفتن دنبالش تلاش کردن با خودشون کار کردن تا به این حد رسیدن که این طور از بیرون اونهارو میبینیم

من دختر روزهای تنهایی با هر عذاب تازه جنگیدم(:
این چیزهای ک گفتی دوست عزیز همشون تو شکم مادرشون این طوری بدنیا نیموده ک رفتن دنبالش تلاش کردن با خو ...

اچنا عرضه و لیاقت داشتن چزا من تلاش کردم نتونستم

۴ خط پایانی کامنتتون گویای همه چیزِ موفق باشید و موید

از قدیم گفتن کسی رو که خواب رو میشه بیدار کرد اما اون کسی رو که زده خودشو به خواب نه .مچکرم از دعا خوبتون😃

کسی که هدف نداره و امید در زندگی نداره ن تنها سربازی کار ساز نیست بلکه افسرده تر میشه بلکه میره اونج ...

به عنوان کسی که سربازی رفته مسخره ترین مرحله زندگی رو سربازی دیدم. بی هدفی کامل، اتلاف عمر و انگیزه. کسی که رفته فقط باید سعی کنه سربازی تاثیر دائمی روش نگذاره. بقیه حرف ها هم داستان و افسانه هست.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده ... تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی
اچنا عرضه و لیاقت داشتن چزا من تلاش کردم نتونستم

چون زود جا زدی خسته شدی!دو قدم رفتی جلو حتما گفتی ای وای چرا نشد بعد تمام فکرهای منفی رو جذب خودت کردی 

به عنوان کسی که سربازی رفته مسخره ترین مرحله زندگی رو سربازی دیدم. بی هدفی کامل، اتلاف عمر و انگیزه. ...

دقیقا موافقم چون خودم دارم میبینم و میشنوم از طرز فکر دوستان اخه ادمی که هدف نداره بره سربازی درست میشه. مثل اینکه کسی چیزی بلد نباشه چیزی هم بهش یاد ندن بگن بزرگ بشه خوب میشه !نمی دونم چقد طرز فکرا عجیب و غریب شده 

الان دوساله تلاش میکنم

من تو عمر زندگیم 10 ساله دارم تلاش میکنم هنوزم بهش نرسیدم.    خیلیها حتی بیشتر دوسال زیاد هست ولی واسه رسیدن باس بیشتر وقت و انرژی گذاشت

اونا عرضه و لیاقت داشتن

آدم های مهربون و دانا هر کدوم بیشتر از 4 5 خط براتون تایپ کردن! بی هیچ چشم داشتی واقعیت ها رو به شما گفتن! بیشتر از ده تا روانشناس نظر دادن! 

ولی خودتون ادای حال بدها رو در میارید 

خودتون باید بخواهید تا اوضاع درست بشه یه دوره 6 ماهه تلاش کنید و ببینید چی میشه؟!

بیشتر از این از دست ما کاری بر نمیاد

+یه ضرب المثل میگه کسی که دلش نخواد کاری بکنه هزار تا بهانه پیدا می کنه کسی که بخواد کاری بکنه راهش رو پیدا می کنه!

الحمدلله