2777
2789
برا اینکه زندگی کنم حرص میخورم و این حالکه

هر یه باری که به خودت میگی من آدم به در نخوری هستم یا جملات این چنینی ۱۷ مرتبه ی دیگه باید عکسش گفته بشه تا اثر اون یه جمله بره

لطفاذهنتو  در و دیوار اتاقتو از جملات مثبت پر کن 

تلقین منفی نکن به خودت

خدا بزرگه انشاالله کمکت میکنه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگوار پسری ک هدف نداره کاریم نداره یه چیز اجباری واسش هست بنام خدمت ک اگه اونم نره داستانه واسش... ...

من موافقم تو ایران برای پسرا سربازی ی محرک قویه...برای اینه هر پدری ب خاستگار دخترش اولین سوالی ک میگه اینه ک سربازی رفته یا ن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خودت هم باید بخوای. اگه فکر میکنی دل دنیا به حال آدم ضعیف میسوزه سخت در اشتباهی. رو خودت کار کن و گل ...

نه بخاطر همونه ک حرص میخورم حالم خرابه ک چرا درس نمیشم

خداروشکر یکی درک کرد

واقعیته...خانما خیلی خوش بین و احساساتی هستن...

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

استارتر ینی جلو دستم بودی کتک میخوردی ازم جوری ک از فردا صب زود پامیشدی میرفتی بیل میزدی ای بابا چقدر شما رو عصابی اخه انقد خودتو نکوب انقد سرکوب نکن

نه بخاطر همونه ک حرص میخورم حالم خرابه ک چرا درس نمیشم

انتظارت چی هست که فکر میکنی الان نسبت به اون خیلی وضع و اوضاع خرابی داری؟ چه کارهایی نمیتونی کنی؟

زین دایره مینا خونین جگرم می ده ... تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی
لنتظارت چی هست که فکر میکنی الان نسبت به اون خیلی وضع و اوضاع خرابی داری؟ چه کارهایی نمیتونی کنی؟

یه ادم زرنگ ،بلده چطوری حرف بزنه ،چطور رفتار کنه ،برا اکثر ادما خوشاینده ، از پس کاراش خوب برمیاد بقیه دوس دارن باهاش معاشرت کنن

بزرگوار پسری ک هدف نداره کاریم نداره یه چیز اجباری واسش هست بنام خدمت ک اگه اونم نره داستانه واسش... ...

کسی که هدف نداره و امید در زندگی نداره ن تنها سربازی کار ساز نیست بلکه افسرده تر میشه بلکه میره اونجا که اتفاقا هر جور ادمی در اون جا وجود داره چ بسا بدتر هم بشه و حتی داشتیم کسهای که بعد امدن بدبختتر شدن،تازشم اقای محترم بنام اصغر کسی که حوصله خودشم نداره چیزی اجباری اونو نه تنها اذیتر میکنه بلکه جری ترشم میکنه اتفاقا من هم سوادشم دارم و هم علمشو و هم سنم میرسه دارم با شما بحث میکنم لطفا لطفا هر کسی داره یه چیزو براتون روشن میکنه سعی بر کم بودن سنش نزارین !

من دختر روزهای تنهایی با هر عذاب تازه جنگیدم(: