2777
2789
عنوان

دلم پسر میخاد😶

290 بازدید | 30 پست

دوتا دختر دارم که عاشقشون هستم، ولی دلم پسر هم میخاد، از اولش پسر میخواستم و نشد

بعضی وقتا،وقتی میرم بیرون و خانمها رو با پسراشون میبینم حسودیم میشه😞

سرزنشم نکنید لطفا، دست خودم نیست، خاستم درد دل کنم فقط

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر زیر نظر دکتر تعین جنسیت بکن

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔

توکل بخدا، خدا گل دختراتو برات حفظ کنه

اونی که دختر نداره دختر میخواد اونیم که پسر نداره پسر

اگه دوباره بچه میخوایین و اینکارو دخالت توکار خدا نمیدونین آی وی اف کنید

صلاح و مصحلت خداست دیگه، ولی وقتی یه جنسی رو از ته دلت میخوای برعکسش میشه اکثرا

سلام عزیزم سیاهدونه بخرید بکوبید با عسل روزی مخلو ط کنید هم خودتون و هم شوهرتون یک ماه کامل بخورید روزی چند قاشق و لبنیات نخورید 

سردیجاتم نخورید 

خرما زیاد مصرف کنه خودتون و همسرتون 

و اول هم نیت قلبی از ته دل از خدا 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

چه اشکالی داره خواستتو میگی حالااگه میگفتی دلم دختر میخواد همه میگفتن چه فهمیده ای.حتمابرو دکتر رژیم میده یاآی وی اف کن

انشاالله که به آرزوت برسی🥰

وجدان،صدای خداست...

تا فهمیدی بارداری شروع کن به مدت ۴۰ روز ناشتا روزی ۱ دونه بادوم که روش سوره یس رو خوندی بخور .انشاالله بچت پسر میشه.من رو هم دعا کن.این دستور تضمین شدست.من خودم اینجا به یک نفر دادم و بهش گفتم من رو هم از جنسیت بچت با خبر کن.اون هم بعد از ۲ تا دختر سومی پسر شد با این دستور

سلام عزیزم سیاهدونه بخرید بکوبید با عسل روزی مخلو ط کنید هم خودتون و هم شوهرتون یک ماه کامل بخورید ر ...

سلام مرسی عزیزم، ازینکارا زیاد کردم و نشد، روزی که سونو جنسیت دومین بچم رفتم، وقتی فهمیدم دختره ، انقد گریه کردم، خدا منو ببخشه چم بود😅