2777
2789
عنوان

دلم پسر میخاد😶

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست
تا فهمیدی بارداری شروع کن به مدت ۴۰ روز ناشتا روزی ۱ دونه بادوم که روش سوره یس رو خوندی بخور .انشاال ...

گلم جنسیت بچه همون لحظه لقاح مشخص میشه 

بعدش معجزه هم کنی بچه جنسیتش تغییر نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا میگن روز تخمک گذاری اقدام کنین

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
تا فهمیدی بارداری شروع کن به مدت ۴۰ روز ناشتا روزی ۱ دونه بادوم که روش سوره یس رو خوندی بخور .انشاال ...

مرسی عزیزم

ولی اگه بخام ی زمانی دوباره حامله بشم اصلا ریسک نمیکنم ، میرم ای وی اف

نهایتش اگه نشد دیگه خودم سرزنش نمیکنم که دریغ کردم

گلم جنسیت بچه همون لحظه لقاح مشخص میشه  بعدش معجزه هم کنی بچه جنسیتش تغییر نمیکنه

بله این دستور رو مادرشوهرم‌داده منم همیشه بهش میگفتم اما بعد از اینکه دیدم به هرکس پسر میخواد میده و همه بهشون پسر میشه دیگه منم بهش ایمان آوردم.چون خودم با چشم خودم دیدم همه میان دم خونشون کادو میارن و تشکر.حالا این کار هم که راه سختی نیست هزینه ی زیادی هم ندارن.هرکس دلش خواست می‌تونه انجام بده

من دلم نی نی میخواد😍 حالا پسر دخترش فرق نداره بده بهم .سالم باشه🤗 ان شاالله خدابهتون یه پسر کاکل ...

ممنون عزیزم، یا امام رضا ، گریم گرفت😢

آخهه میشه آرزو میکردم پسردار بشم اسمشو بزارم امیررضا

انشالا توهم مادر میشی گلم💓

همه چیو رعایت کردم برا دومی واقعا خواست خدا هرچی باشه همون میشه حتی ای وی اف هم اگه خدا نخاد نمیشه ...

دختر برکت خونه هست واقعا.

بعدنا ک پیر شدی دختر دل سوزت میشه و بدادت میرسه.

الان که مثل قدیم نیست پسر بدرد ادم بخوره.

واقعا پسرا شدن شوهر مردم.

دنیا داره برعکس میشه.

دختر و داماد وابسته خانواده دختر میشن.

پسر و عروس وابسته خانواده عروس.

خدا دختراتو حفظ کنه عزیزم.

من و خواهرمم دوتا دختریم فقط.

بابام همیشه میگه شما نبض من هستین.

به همسرامون میگه از گل نازکتر به دخترای من نگید

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
دختر برکت خونه هست واقعا. بعدنا ک پیر شدی دختر دل سوزت میشه و بدادت میرسه. الان که مثل قدیم نیست پ ...

خدا برای هم نگهتون داره

آره واقعا این حرفت که کاملا درسته ، الان من و خواهرم بیشتر بدرد ودرو مادرم خوردیم تا داداشام،

ولی ب این فک میکنم که دخترام در آینده  تو این روزگار سخت،  ی تکیه گاه  داشته باشن خدای نکرده اگه من و باباش نبودیم

خدا برای هم نگهتون داره آره واقعا این حرفت که کاملا درسته ، الان من و خواهرم بیشتر بدرد ودرو مادرم ...

قربونت عزیزم.

والا من یکی از خاله هام به مشکل خورد همسرش شغلش ازاد بود.

همه باجناقا برای قسطاش کمک کردن ولی داییهام با وصعیت مالیه عالی خانماشون اجازه ندادن.

حتی یکی دیگه از خاله هام با همسرش به مشکل خورده بود خیلی قشنگ گفتن ما نمیتونیم دخالت کنیم.

زن داداش هیجوقت نمیذاره که داداشش بداد خواهرش برسه.

البته اینا تو همه خانواده ها صدق نمیکنه.

خدا پشت و پناه دخترات باشه.

ان‌شاالله ۲تا داماد عالی خدا بهتون بده درآینده ک جای ۱۰تا پسرو پر کنه.

همسر من هیچوقت دست خالی خونه بابام نمیاد.

روز پدر و مادر اول هدیه خانواده منو میده بعد خانواده خودش.

ان‌شاالله خدا به حرف دلت گوش بده عزیزم و یه پسر خوب صالح بهت بده