2777
2789
عنوان

بابام شکاکه

140 بازدید | 21 پست

با صدای بلند حرف میزنه ، میگه تا وقتی تو خونه من زندگی میکنی با از قوانین خونه من پیروی کنی ، خیلی به شدت ادم خشک ، جدی و عصبانی ای هست . میگه ی دختر نباید ارایش کنه نباید لباسای کوتاه بپوشه اگه بپوشع یعنی منی ک پدرشم بیغیرتم. هر کاری ازش بخوام اولش باهام انقدر دعوا میگیره بعد راضی میشه . همش میگه تو اشتباه میکنی تو هیچی نمیدونی . میگه تو قرطی بازی در میاری ، ابروهاتو نباید برداری ارایش نکنی ، لباسای کوتاه نپوشی میگه مردم مارو قضاوت میکنن ال میکنن بل میکنن

اعصابمو خورد کرده . بعضی وقتا میخوام باهاش حرف بزنم بهم بی محلی میکنه . جایی برم دنبالم میاد یا همش زنگ میزنه . اعقاد داره همه ادمای بیرون عوضین فقط خودش خوبه. خیلیییییی ناراحت میشم وقتی یاد رفتاراش میوفتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وبابت تک تک جمله های متنت به پدرت حق میدم. کاملا درست میگن شرایط دقیقا همینطوره که ایشون میگن وب نظرم مرد واقعی پدر شماست و تمام

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

مثل بابای من...

نسل دهه ۵۰ بیماره عزیزم فقط زود ازدواج کن و مستقل شو به شعرای بعضیا هم که میگن حق با پدرته اهمیت نده به زندگی حیوانی عادت دارن اونا

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

بابای منم اینطوریه

البته ببین ما قبلا تو ی محله دیگه بودیم خیلیی بافرهنگ بودن هیشکی به اون یکی کار نداشت من لباس میپوشیدم تا کمر موهامو کلاس هشتمم رنگ کردم سرکار رفتم تابستوننن

بعد محل زندگیمونو عوض کردیم الان میخوام رو همون دکلره رنگ جدید بزارم میگه نه

همون ارایش قدیمم و میکنم گیر میده چخبره

بهشم حق میدم اینجا همه از پشت پنجره نشستن حرف درمیارن

ببین اگه مشکل از محل زندگیتونه عوضش کنید

مطمئنم که اون هیچوقت اجازه نمیده با ی ادم درست و حسابی ازدواج کنم

تو کاریت بهش نباشه الان ازدواج کلا کم شده پدر مادرا خواستگار بیاد اکثرا قبول میکنن فقط آدم خوب رو پیدا کن قبل از اینکه پدرت دست به کار شه😂

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

بابای منم اینطوریهالبته ببین ما قبلا تو ی محله دیگه بودیم خیلیی بافرهنگ بودن هیشکی به اون یکی کار ند ...

نه بابا محل زندگیمون اوکیع همه آزاد و خوشحالن کاش از اونا یاد بگیره زندگیو به کاممون تلخ نکنه