2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازدواج کردی فقط ازش دور شووووووو فقط دوری راه حله

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اره مادرشم همینجور بود همش جیغ و داد سرهمه مامان منم اونجوری شده

عذر جاهلیت بزاریم براشون اون‌دیگ عوض نمیشه تو خودتو عوض کن و مهربونی‌کن تقصیر خودشم نبوده مامان منم اینجوریه مامان بزرگمم خودم میرم پیش روانشناش چون ناخوداگاه داشتم میشدم مث اونا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
نه عزیزم مادر بد دهن ندیدم چرا بد دهنبگی میکنه حتما یه کارز میکنی که عصبانی میشه

الان بابام اومد گفت من دراز کشیده بودم رو مبل گفت جمع کن خودتو ک...نتو هوا کردی جلو بابات پاشو ی چایی بریز مگه من کلفتم😐انقد خجالت کشیدم

اگه ازدواج کردی فقط ازش دور شووووووو فقط دوری راه حله

فعلا نامزدیم رفت و امد داره خونمون تقریبا میشه گف ابرویی نمونده برام جلو نامزدم انقد که بدگویی منو میکنه پیشش

عذر جاهلیت بزاریم براشون اون‌دیگ عوض نمیشه تو خودتو عوض کن و مهربونی‌کن تقصیر خودشم نبوده مامان منم ...

خیلی بده بخدا منم بعضی وقتا با نامزدم بداخلاقی میکنم حس میکنم تاثیر گرفتم از مامانم یبارم نامزدم گف ببخشید ولی کارای مادرتو تکرار نکن😞

فعلا نامزدیم رفت و امد داره خونمون تقریبا میشه گف ابرویی نمونده برام جلو نامزدم انقد که بدگویی منو م ...

هیچ راه حلی ندارم برات .فقط جلوی شوهرت بدگویی نکن از خانوادت که بعداً مثل پتک میزنه توی سرت 

ازدواج کردی از مادرت دوری کن وگرنه زندگیت رو خراب می‌کنه .تجربه دارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹