2777
2789
عنوان

لبه های واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 93572 بازدید | 105 پست
ن بابا یکی از تاپیکاش برا طلاقه 

۱۵ساله تشریف دارن بچمون

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ذهنم درگیرشه اره ولی فقط یه جواب میخوام ۱۵سالمه وباید یکی باشه ک بتونه این همه استرس واضطرابو ازم ...

چون بجای فکر درس و آینده ذهنت رو درگیری این چرتو پرتا کردی اطلاق و هزار تا چیز خاک برسری دیگه

نگران نباش ناقص الخلقه نیستی 

انقدم تو هر سوراخ بدنت دستت رو فرو نکن😐😐

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

ب جای اینکه مسخرم کنین یاهرچی فقط ی چیزی بگین ک جواب تمام سوالام باشه همین تادیگه هیچوقت هیچ چیز اینقدر اذیتم نکنه هرکی ک اطلاعات درست داره ک منو نگرانم نمیکنه جوابمو بده😔

ب جای اینکه مسخرم کنین یاهرچی فقط ی چیزی بگین ک جواب تمام سوالام باشه همین تادیگه هیچوقت هیچ چیز این ...

چقدم پررویی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
چون بجهی فکر درس و آینده ذهنت رو درگیری این چرتو پرتا کردی اطلاق و هزار تا چیز خاک برسری دیگه نگران ...

دستمو نذاشتم جایی ولی نگرانم🙂چون دارم خیلیارو میبینم ولی نمیفهمم واقعا چرا منی ک کاری نکردم مغزم درگیرشه🚶‍♀️دارم دیوونه میشم کسی هم نیس کمکم کنه