2777
2789
عنوان

لبه های واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 93536 بازدید | 105 پست
مشغله نداری   ب این چیزا فکر میکنی برای خودت سرگرمی درست کن جیکار ب اونجا داری آخه دختر پ ...

برایکی ازرفیقام بود همین من مجردم هنوز اگه متاهل بودم واقعا پرسیدن این سوالا ب چ دردم میخورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شاهده ما هم سن این بچه بودیم هیجان انگیزترین و بی تربیتی ترین حرفمون این بود که یواشکی از هم بپرسیم تو کی پریود شدی؟یا سوتین هم میبندی؟از کی؟؟؟

حالا اینا🤐🤐🤐🤐

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
برایکی ازرفیقام بود همین من مجردم هنوز اگه متاهل بودم واقعا پرسیدن این سوالا ب چ دردم میخورد

برو پیش دکتر زنان معاینه ات کنه تا از نگرانی دربیایی 

الانم تا بیشتر ازین توهین نشنیدی تاپیک رو قفل کن

من یه پرندم ارزو دارم ازین تاپیکا نبینم  من یه خونه ی تنگ و تاریکمممم کاشکی تو بیای  تا ...

نه بابا بذار باشه بخندیم🤣🤣🤣

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
کو دمپایی ابری های من؟؟؟ نیستن یکی بی زحمت بکوبه 

دارم ۳۰ تومنه میخوای؟😂😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بااینکه گرونه ولی میارزه باید تو این تاپیک استفاده کنم ازشون

هزینه ارسالشم ۲۰ تومن قابلتم نداره 😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊