2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هشت ترم ک طبیعی خداروشکرکن ۹ ترم نشدی

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
هعی...چی بگم من ک به خاطر یک واحد هشت ترمه شدم

خواهر این که مهم نیس 

منو بگو ک یکی رو دوستدارم اونم داشت منتها به دلایل نامعلوم هنه چیو برهم زد ورفت و حالا حالا میبینمش دلم میخاد ازدانشگاه فرار کنم

هشت ترم ک طبیعی خداروشکرکن ۹ ترم نشدی

آره ولی ترم هفت ک بودم کلا ۲۵ واحد برام باقی مونده بود. بعد چند تا درس و بهم معرفی ندادن گفتن برا اینکه ترم آخر باشی بای ۲۴ واحد برات میموند. منم الان ترم هشتم کلا ۵ واحد دیگه دارم. ۲۰ واحدش و ترم پیش پاس کردم. حالا بگو اون یک واحد اضافه ام چی بود؟؟ ورزش😟😟

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
خواهر این که مهم نیس  منو بگو ک یکی رو دوستدارم اونم داشت منتها به دلایل نامعلوم هنه چیو برهم ...

دانشگاهتون مگه حضوریه ک میبینیش؟؟؟

آره ولی ترم هفت ک بودم کلا ۲۵ واحد برام باقی مونده بود. بعد چند تا درس و بهم معرفی ندادن گفتن برا ای ...

😅😅عیبی نداره این ی ترم هم میگذره،چون میگذردغمی نیست بیخیال

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
خواهر نپرس از درد ک گریه میکنم راستی رشته ات چیه؟

فلسفه و کلام اسلامی🙄 رشته ام و دوست داشتم خوب؟ کلا به شخصیتم میخورد ولی تا وقتی ک حضوری بود. باور کن الان ک مجازی شده خیییییلی متنفرم. رستون خییییلی سخته. همش استدلال. قضیه منطقی . اثبات های نظریه ها و ردشون. خیلی خشک شده. نمیشه مثل قبلا بحث کرد سر کلاس

رشته شما ها چیه؟؟ کار هست براتون؟؟ من ک اگه ادامه بدم میتونم معلم بشم ولی حوصله معلمی ندارم. 

اها جالبه اتفاقا  متاهلی شما؟

بله..الان ک مجازیه فقط همینش خوبه ک به کار خونه هم میرسم😅