2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هشت ترم ک طبیعی خداروشکرکن ۹ ترم نشدی

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
هعی...چی بگم من ک به خاطر یک واحد هشت ترمه شدم

خواهر این که مهم نیس 

منو بگو ک یکی رو دوستدارم اونم داشت منتها به دلایل نامعلوم هنه چیو برهم زد ورفت و حالا حالا میبینمش دلم میخاد ازدانشگاه فرار کنم

هشت ترم ک طبیعی خداروشکرکن ۹ ترم نشدی

آره ولی ترم هفت ک بودم کلا ۲۵ واحد برام باقی مونده بود. بعد چند تا درس و بهم معرفی ندادن گفتن برا اینکه ترم آخر باشی بای ۲۴ واحد برات میموند. منم الان ترم هشتم کلا ۵ واحد دیگه دارم. ۲۰ واحدش و ترم پیش پاس کردم. حالا بگو اون یک واحد اضافه ام چی بود؟؟ ورزش😟😟

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
خواهر این که مهم نیس  منو بگو ک یکی رو دوستدارم اونم داشت منتها به دلایل نامعلوم هنه چیو برهم ...

دانشگاهتون مگه حضوریه ک میبینیش؟؟؟

آره ولی ترم هفت ک بودم کلا ۲۵ واحد برام باقی مونده بود. بعد چند تا درس و بهم معرفی ندادن گفتن برا ای ...

😅😅عیبی نداره این ی ترم هم میگذره،چون میگذردغمی نیست بیخیال

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
خواهر نپرس از درد ک گریه میکنم راستی رشته ات چیه؟

فلسفه و کلام اسلامی🙄 رشته ام و دوست داشتم خوب؟ کلا به شخصیتم میخورد ولی تا وقتی ک حضوری بود. باور کن الان ک مجازی شده خیییییلی متنفرم. رستون خییییلی سخته. همش استدلال. قضیه منطقی . اثبات های نظریه ها و ردشون. خیلی خشک شده. نمیشه مثل قبلا بحث کرد سر کلاس

رشته شما ها چیه؟؟ کار هست براتون؟؟ من ک اگه ادامه بدم میتونم معلم بشم ولی حوصله معلمی ندارم. 

اها جالبه اتفاقا  متاهلی شما؟

بله..الان ک مجازیه فقط همینش خوبه ک به کار خونه هم میرسم😅