خانما واقعا اخلاق مادرشوهرم داره اذیتم میکنه من واقعا کاری به کارش ندارم از احترام هیچی کم نمیزارم اما بعضی وقتا که چیزی میشه که واقعا تقصیر من نیست باهام به صورت تهاجمی رفتار میکنه من فقط به خاطر اینکه ناراحت نشه و دلش نشکنه سکوت میکنم یا با لبخند قضیه رو خاتمه میدم اما بفدش تا چن وقت خودخوری میکنم که چرا جوابشو ندادی مثلا نمونش چن وقت پیش شوهرم بهش گفت فیلم عروسیه مارو از لب تاپ خواهرش پاک کنن نکردن شوهرم چن روز پیش به یه هوایی لب تاپ خواهرشو برداشت و فیلمو پاک کرد بعد امروز مادرشوهرم زنگ زده به من باحالت دعوا که اره چرا فیلمو پاک کردین من مادرم حق دارم فیلم عروسیه پسرمو یادگاری داشته باشم منم با ارامش بهش گفتم من واقعا خبر ندارم از خودش بپرسید بعد تاالان دارم خودمو میخورم که چرا مثل دخترایه خودش که تورویه خانواده شوهرشون وایمیستن جوابشو ندادم که بگم اره اصلا فیلم عروسیه ما که من مادرم توش هست فامیلام هستن چرا باید خونه تو که دامادات مدام هستن باشه یا چن وقت پیش دامادشون به شوهرم بی احترامی کرد شوهر متم ازاون به بعد دامادشونو محل نمیداد بعد تا چن بار که من میرفتم خونشون همشون به من بی محلی میکردن بعد به شوهرم مادرش پیام داده بود ببین خوبه ماهم به زنت بی محلی کنیم اخه یکی نیس بگه زنه۵۵ساله دامادت کرم ریخته ولی من مگه چه بی احترامی کردم که مثلا بی محلی میکنی بخدا هرکاری دارن نه نمیارم یا راضی نیستم ذره ای ناراحت بشن مثل دخترایه خودشم سیاست ندارم که هم به خانواده شوهر بی محلی کنم هم یه کار کنم شوهره سرتاپامو بلیسه واقعا نمیدونم راز موفقیتشون چیه بارها به چشم خودم دیدم خواهرشوهرم به خانواده شوهرش حاضر جوابی میکنه و بی محلی میکنه اما شوهرش اصلا عین خیالش نیست ولی کافیه من یه روز مثلا درد پری داشته باشم خونه مادرشوهرم برم بی حال باشم شبش شوهرم میگه چرا قیافه گرفته بودی چرا فلان چرا بهمان ترخدا راهکار بدین
الان منم بعد ٥ سال بايد غلام حلقه به گوش خانواده شوهرم باشم وگرنه اَخ ميشم
اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
دلیلش اینه که همه از آدم بی حیا میترسن. منم خیلی از این اتفاقا برام افتاده تو خانواده شوهر. البته شوهرم پشتمه اما اونا همیشه یه بهونه ای برا بی محلی به من دارن. وقتی منم بی محلی میکنم قهر میکنن مث بچه های دو ساله. کلا جریان دارم باهاشون. البته من دیگه کلا به رفتاراشون اهمیت نمیدم و محلشون نمیذارم. خونسرد. اما کسی چیزی بهم بگه جوابشو میدم اما بحث و جدل نمیکنم کلا. اونا تو رو عروس و غریبه میدونن و سر تو تلافی پس شونو درمیارن. محلشون نذار. والا من بودم جواب تلفنشونم نمیدادم
عزیزم اینکه گفتی من خبر نداشتم بهترین جواب بود، نیاز نبود بگی عکس فامیلای ما هم تو فیلم هست و... بدت ...
میدونم بهترین جوابو دادم اما همش دارم خودخوری میکنم گه چرا از اول طوری رفتار کردم که همیشه باهام تهاجمی رفتار کنن درصورتی که من همیشه باهاشون خون گرمم و نهایت احترامو میزارم
شوهر من ماشالا عوض عوضش خیلی قویه کافیه یه بار من کم محلی کنم چندین بار عوضشو درمیاره
باورت نميشه ٥ ساله هر چهارشنبه وظيفمه برم خونه مادرشوهرم چون خواهرشوهرم چهارشنبه ها مياد
خسته شدم بخدا
امشب سالگرد ازدواجمه باز گفتن پاشيد بيايد
سرو صورتم همه تكيده شده از غصه 😔
میدونم بهترین جوابو دادم اما همش دارم خودخوری میکنم گه چرا از اول طوری رفتار کردم که همیشه باهام تها ...
منم همینم
همیشه به احترام بزرگتر بودنشون و همین طور همسرم سکوت کردم، ولی اونا مشکلی باشه با من دعوا نمیکنن ، ولی مثلا حتی از همسرم ناراحت بشن با من سرسنگین رفتار میکنن...
ولی اهمیت نده، بجاش به همسرت خوبی کن و سعی کن بکشونیش سمت خودت که جلو خانوادش هوات داشته باشه
دلیلش اینه که همه از آدم بی حیا میترسن. منم خیلی از این اتفاقا برام افتاده تو خانواده شوهر. البته شو ...
بخدا خسته شدم دیگه پسرش وقت نمیکنه بره بهشون سر بزنه اون روز بعد یه هفته رفتیم جلو در نزاشته پامو بزارم تو شروع کرده با دعوا که اره بعد یه هفته اومدید سرشام اومدید میگم خب من چیکار کنم پسرت کارش باید تموم بشه دیگه بعد تااخر شب واسه من تو قیافه بود...میدونی چیه چون خودش عروس جنس خرابی واسه مادرشوهرش بوده فکر میکنه منم مثل خودشم بخدا سالی یه بار به زور و قیافه میره خونه مادرشوهر پیرش یا من الان ۴ساله عروسشونم مادرشوهرشو فقط دیدم یه بار ۳روز اومد موند خونشون اونم انقدر قیافه گرفت و غر زد سر پدرشوهرم از وقتی رفته دیگه نیومده بنده خدا پیرزن