2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 34 پست
باورت نميشه ٥ ساله هر چهارشنبه وظيفمه برم خونه مادرشوهرم چون خواهرشوهرم چهارشنبه ها مياد خسته شدم ب ...

واسه منم تو این چهارسال همیشه همین بوده جمعه دوهفته پیش بعد مدتها تصمیم گرفتیم بریم بیرون مادرشوهرم زنگ زد که اره بیا مارو ببر بهشت زهرا اما مگه میشه گلایه کرد ماشالا همچین پسر تربیت کرده که سمت خودش باشه دختراشم طوری که قشنگ تو رو خدنواده شوهر وایستن واقعا با سیاستن خاک تو سر من

منم همینم همیشه به احترام بزرگتر بودنشون و همین طور همسرم سکوت کردم، ولی اونا مشکلی باشه با من دعوا ...

ای بابا میگم طوری تربیت کردنش که من هرچی خوبی کنم چه به خانوادش چه به خودش میگه وظیفته و اصلا به چشمش نمیاد جاییم گلایه کنم میگه چیکار کنم مادرمه زحمتمو کشیده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا خسته شدم دیگه پسرش وقت نمیکنه بره بهشون سر بزنه اون روز بعد یه هفته رفتیم جلو در نزاشته پامو بز ...

والا تویی به روت نمیاری. من کسی بگه بعد یه هفته اومدی سر شام اومدی همونجا برمیگردم میرم خونه م. دیگه هم نمیرم. مگه قراره هر روز بیام؟ اصلا سر شام اومدم مگه چی شده؟ بعضیا وحشی ان بخدا. برا خودت احترام قايل باش و سرسنگین رفتار کن. بقول هلاکویی کور و کر و لال. اگه مجبوری بری البته. فقط جسمت رو ببر و باهاشون اصلا کاری نداشته باش. حرف بیخود زدن انگار نشنیدی چون اینی که تو میگی ممکنه به دعوا ختم‌ کنه اگه جوابشو بدی. البته من کسی تو روم بی احترامی کنه جوابشو میدم اما اگه وحشی بازی درمیارن دهن به دهن نذار. اگه شوهرت پشتته ارتباطو کم کن

خب چرا میری؟ اگر یه هفته بهانه بیاری نری چی میشه؟ همسرت چیزی نمیگه؟

بچه اش به شوهرم گير ميده ميگه بيا با من بازي كن، خواهرشوهرمم هي به شوهرم ميگه تو براي من فرق داري و تو عشق مني و ... قبلا از در كه تو ميرفتيم خودشو واسه داداشش هلاك ميكرد يه دفعه باشوهرم دعوا كردم انقدر خودمو زدم گريه كردم گفتم بسه ديگه خسته شدم به خواهرت بگه مثل بچه هاي دو ساله باهات رفتار نكنه، بهش گفت زنيكه خودشو جم كرد ولي هنوز آويزون هستن دامادشونم خاك تو سر دوماد سرخونه اش كنن اصلا نميگه اين دختره ٥ ساله يه چهارشنبه نداره... شوهرم سه تا داداش ديگه داره كه متاهل هستن خواهره ول كن ما نيست 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
والا تویی به روت نمیاری. من کسی بگه بعد یه هفته اومدی سر شام اومدی همونجا برمیگردم میرم خونه م. دیگه ...

نیست دیگه پشتم نیست مشکلم اینه هرچیم بهش میگم تنها برو سر بزن میگه نه توام بااااااید بیای وگرنه منم فلان میکنم بهمان میکنم از همین حرص میخورم که یک چرا جوابشو نمیدم دو چرا شوهرم هیچی نمیگه سه چرا حداقل بعدش شوهرم مثلا نمیگه اره مادرم بد حرف میطنه تازه از مادرش طرفداری میکنه میگه اره اخه بیچاره مادرم دلتنگ میشه اینجوری میشه والا نوبرشه

واسه منم تو این چهارسال همیشه همین بوده جمعه دوهفته پیش بعد مدتها تصمیم گرفتیم بریم بیرون مادرشوهرم ...

من ميدونم خواهرشوهرم چجوري شوهرش رو جدا كرده از خانواده مرده

با بدگويي از اونا و بالا بردن خانواده خودش

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
بچه اش به شوهرم گير ميده ميگه بيا با من بازي كن، خواهرشوهرمم هي به شوهرم ميگه تو براي من فرق داري و ...

گهگاهی بهانه بیار مثلا کمرم درده

باز دو سه هفته برو دوباره بهانه بیار که فلان کار دارم

کم کم ارتباط کم بشه

اینجوری خیلی اذیت میشی

دلیلش اینه که همه از آدم بی حیا میترسن. منم خیلی از این اتفاقا برام افتاده تو خانواده شوهر. البته شو ...

چطوري خونسرد شدي ؟ توروخدا به منم بگو

نیست دیگه پشتم نیست مشکلم اینه هرچیم بهش میگم تنها برو سر بزن میگه نه توام بااااااید بیای وگرنه منم ...

اگه مجبوری بری در سکوت و سنگینی برو. بی تفاوت و سرد. کسی گفت بگو اخلاقمه.کم کم عادت میکنن

من ميدونم خواهرشوهرم چجوري شوهرش رو جدا كرده از خانواده مرده با بدگويي از اونا و بالا بردن خانواده ...

خب اون شوهرش قبول کرده من تا یه حقیقتیو از خانوادش بهش میگم اصلااااا قبول نمیکنه انگار که پدر مادرش و خواهراش پیغمبرو امامن و تو دنیا مثل اینا فرشته نیست خیلی بد میاد ازشون

اگه مجبوری بری در سکوت و سنگینی برو. بی تفاوت و سرد. کسی گفت بگو اخلاقمه.کم کم عادت میکنن

اره باید رو خودم کار کنم این اخلاقمو که خون گرمم تو خونه اونا بزارم کنار ...اونروز همه بچه هاش بودن موقع سفره انداختن منو صدا کردن منم گفتم کمرم درد میکنه نمیتونم دولاراست بشم هی اخه خودشو سه تا دختراش میچپن تو آشپزخونه غذا میکشن سفره انداختنو میندازن گردن من...من گفتم اره نمیتونم دولا راست بشم من غذا میکشم یکی دیگه سفره بندازه همچین ناراحت شدن بخدا سه ماهه کمر درد دارم از ترس خرجش که ندارم نمیتونم برم دکتر 

چطوري خونسرد شدي ؟ توروخدا به منم بگو

به مرور. از اول مدام از اخلاق و رفتار من ایراد درمیاوردن و به شوهرمم میگفتن و همیشه ی خدا قهر و بی محلیشون براه بود. منم چون آدم درونگرایی هستم فک کردم اینا دچار سوتفاهم شدن سعی کردم گرم بگیرم. اما به مرور فهمیدم کلا دوس دارن گیر بدن. مث بچه ها می‌مونن و دنبال قهر و گلایه هستن. چون فهمیدم این آدما ایراد از خودشونه کلا خنثی و سرد شدم. عصبانی هم نمیشم دیگه. هنوزم همونطوری ان. امروز گرمن فردا قهرن پس فرداش دوستن روز بعدش بی محلی میکنن

خب اون شوهرش قبول کرده من تا یه حقیقتیو از خانوادش بهش میگم اصلااااا قبول نمیکنه انگار که پدر مادرش ...

سعی کن با آرامش و با دلیل و منطق بگی

یا بگو مامانت فلان اخلاقش خیلی خوبه ولی اینکارو که می‌کنه باعث ناراحتی میشه و..

یجوری که فکر نکنه میخوای جبهه بگیری

اره باید رو خودم کار کنم این اخلاقمو که خون گرمم تو خونه اونا بزارم کنار ...اونروز همه بچه هاش بودن ...

بدرک که ناراحت شدن. تو در آرامش کار خودتو بکن به راحتی ناراحتی اونا کاری نداشته باش. بحث و دعوا هم نکن. گرمم نگیر. کلا آروم و ساکت و خنثی

به مرور. از اول مدام از اخلاق و رفتار من ایراد درمیاوردن و به شوهرمم میگفتن و همیشه ی خدا قهر و بی م ...

اره دقیقا مادرشوهر و خواهرشوهرایه منم همین مدلین

شما الان میری خونشون سکوت میکنی؟پانمیشی مثلا کمکی چیزی کنی؟اگر صدات کنن بیا فلان کارو کن چی میگی؟یا زنگ و پیام گلایه بدن چیکار میکنی؟