2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست
اره دقیقا مادرشوهر و خواهرشوهرایه منم همین مدلین شما الان میری خونشون سکوت میکنی؟پانمیشی مثلا کمکی ...

من اگه خودشون حرف بزنن منم اندازه خودشون هم صحبت میشم. اگه ببینم قیافه گرفتن منم ساکت میشینم اهمیت نمیدم. من آخه از روز اول که وارد خانواده شدم تو خونشون کار خاصی نکردم. فقط دو تا بشقاب میذارم و برمیدارم که زحمتی نداره. البته اونام میان نمی‌ذارم کار کنن. قبلنا حتی بهم زنگ میزدن گلایه میکردن منم جوابشونو میدادم و بعدشم سرسنگین میشدم. الان دیگه برا گلایه زنگ میزنن شوهرم. منم اگه گلایه شون الکی باشه محل نمی‌ذارم و حتی شده لج کنم بدتر کنم وقتی که دارن حرف زور میزنن. اگه حرفشون درست باشه یه تغییری ایجاد میکنم آدم ناسازگاری نیستم. شوهر من پشتمه اما اهل بگو مگو با خانواده ش نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون شوهرش قبول کرده من تا یه حقیقتیو از خانوادش بهش میگم اصلااااا قبول نمیکنه انگار که پدر مادرش ...

بله 

منم اگر بد بگم حق هم با من باشه پاميشه كتك ميزنه ميگه برو خونه بابات 😔 اينا خودشون اطلاع دارن چه مدلي هستن خودشون

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
به مرور. از اول مدام از اخلاق و رفتار من ایراد درمیاوردن و به شوهرمم میگفتن و همیشه ی خدا قهر و بی م ...

من خانواده همسرم اينجوري هستن، باورت نميشه خب ادم حوصله اش سر ميره دوست داره دو تا كلمه حرف بزنه ، تا حرف ميزني تكذيبت ميكنن يا تخريب ميشي بعد هم شوهرم ميگه تو بي تجربه اي و ... دقيقا حرفاي اونا رو تحويل ميده درصورتيكه من از هر لحاظ ازشون سر تر هستم اما مدام تخريب شدم اعتماد به نفس اصلا ديگه ندارم😔

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
من خانواده همسرم اينجوري هستن، باورت نميشه خب ادم حوصله اش سر ميره دوست داره دو تا كلمه حرف بزنه ، ت ...

به من تو روم چیز خاصی نمیگن چون میترسن جواب بدم. اما اگه بگم همیشه قهرن دروغ نگفتم. گاهی این وسط مسطا آشتی ان. دیگه عادت کردم. راستش حرف خاصی هم ندارم بزنم دیگه. چون حس میکنم خیلی فرق داریم باهم. به شوهرمم اوایل خیلی غر میزدم اما الان چون خودمم تمایلی به ارتباط نزدیک ندارم و برام مهم نیس از من خوششون بیاد یا نه دیگه خیلی کمتر غر میزنم