2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه قسمت از دیوارو  آینه کاری کن   خودتم میتونی از دیجی کالا بگیری  خییییلی خونرو دلبا ...

چه دیوارایی رو اینه کاری کنیم خوب میشه راهرو یا دیوار کوچیک یا دیوار بزرگ یا دیواری که تلویزیون روشه؟

تا صد تومن حداکثر میتونیم هزینه کنیم

خب اول باید ببینیم خونه رو.خیلی کارا میشه کرد.من نمیدونم چیو میخوای تغییر بدی یا چجور دکوری مد نظرته.یا اون نقشه قدیمی چجوریه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

[QUOTE=177536017]خب اول باید ببینیم خونه رو.خیلی کارا میشه کرد.من نمیدونم چیو میخوای تغییر بدی یا چجور دکوری مد نظرته ...[/QUخونه قدیمی کفش موزاییکه اشپزخونش اپن نیست چند تا راهرو داره پرده نداره هالش از پذیراییش جداست

چه دیوارایی رو اینه کاری کنیم خوب میشه راهرو یا دیوار کوچیک یا دیوار بزرگ یا دیواری که تلویزیون روشه ...

نه دیوار تلویزیون نه        مثلا پشت میز غذا خوری   بالای مبلا    بزن تو گوگل مدلاشو میاره 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
نه دیوار تلویزیون نه        مثلا پشت میز غذا خوری   بالای مبلا     ...

این خونه تا تقریبا پنجاه سانتاز کف رو دیوارش سرامیک زدن بعد بین سرامیکا اینه های باریک کار کردن بالاشون ایینه بزنم بد نمیشه

[QUOTE=177536017]خب اول باید ببینیم خونه رو.خیلی کارا میشه کرد.من نمیدونم چیو میخوای تغییر بدی یا چج ...

خب من قیمت هیچکدوم رو ندارم فقط میگم شما قیمت بگیرین ببین کدومشو میتونید انجام بدید.کف خونه رو میشه عوض کنی.اگه اشپزخونت رو به پذیراییه میشه اپن باشه یا بدون اپن فقط دیوار برداشته بشه.رنگ یا کاغذ دیواری خیلی تاثیر داره تو روشناییو دیزاین خونه.اینه کاریم خوبه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍