2777
2789
هرچه بیش تر می گریزم، به تو نزدیک تر می شوم هر چه رو برمی گردانم! تو را بیش تر می بینم... جزیره ...

پرواز در آغوش آرام تو زیباست

آغوش تو، اندازه­ی یک آسمان است

تنها پناه لحظه­های بی­پناهیم

آغوش تو، زیباترین جای جهان­ است

غزلبانو‌#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرواز در آغوش آرام تو زیباست آغوش تو، اندازه­ی یک آسمان است تنها پناه لحظه­های بی­پناهیم آغوش تو، ...

من در آغوشت می‌گیرم از دور، به‌جای تمامِ آنان که حواسشان به تو نبود، آنان که در دریای روزمرگی‌ها غرق شدند و احساساتشان را به ورطه‌ی عمیقِ فراموشی سپردند.

من می‌بوسمت از دور، به‌جای تمام لب‌هایی که بوسه را مدت‌هاست که از یاد برده‌اند، نوازشت می‌کنم به‌جای تمام دستان سردی که می‌جنگند برای زنده بودن و حواسشان به زندگی کردن نیست.

من می‌گویم لباس گرم بپوش عزیزدلم، سرد است، سرما می‌خوری! می‌گویم غصه نخور، یا درست می‌شود، یا درستش می‌کنی.

رفیقِ نادیده‌ام؛ ما به جز هم، کسی را نداریم و چه کاری از دستمان ساخته است برای هم؛ جز اینکه مهربان باشیم و با گرمای محبتمان، سرمای هزار هزار زمستانِ تلنبار شده را دوام بیاوریم.

برایت آغوش داغی از کلمات می‌فرستم و دستان نوازشگری از جنس آرامش،

من از دورترین فاصله‌ها، کنار توأم،

من همیشه دوستت دارم... 

#نرگس_صرافیان_طوفان

من در آغوشت می‌گیرم از دور، به‌جای تمامِ آنان که حواسشان به تو نبود، آنان که در دریای روزمرگی‌ها غرق ...

گر تو باشی نباشی مهم نیست، این همان جمله‌ی آخرم بود

نقش یک سرو قامت خمیده، آخرین برگ این دفترم بود

زاده‌ی دردم و زاده‌ی غم، دختری از تبار سکوتم

سرنوشتم تباه است زیرا، مادر غصه‌ها مادرم بود

سوختم با تمام وجودم، در بلندای یلدایی درد

آمدی در سحرگاه تردید، پیش پای تو خاکسترم بود

آمدی فکر کردی بهار است، لاله در لاله دیدی کنارت

لاله‌ها داغ سرخ است و باران، جاریِ این نگاه ترم بود

واژه کردم تمام خودم را، تا نوشتم غزلواره از درد

این چه شعر غم‌آلوده‌ای شد، آه از این غم که در باورم بود

فکر کردن به آن شب که رفتی، لحظه در لحظه‌هایش عذاب است

رفتنت را نمی‌گویم اما، حرف‌هایی که پشت سرم بود

رفتی و ماندم اینجا شکسته، بین این نیش و زخم زبان‌ها

این قفس‌ها که دورم کشیدند، مرگ آرام بال و پرم بود

فصل پایانی دفتر من، روزهای "غزل­بانویی" داشت

چون‌که تو بودی واین دلیلِ، سرنوشت عذاب‌آورم بود

غزلبانو#  

او میرود دامن کشان من زهر تنهایی چشان دیگر مپرس از من نشان کز دل نشانم میرود 😔

اگر می شد «توان فراموش کردن» را از انسان گرفت،

او ديگر هيچ ستمی را تحمل نمی کرد؛

هيچ کس به اندازه ی کسی که فراموشی را نپذيرد، تنها نيست...

آنکه به زمان های متفاوتی تعلق دارد،

معاصر هيچ کس نيست!

قطره اشکی در اقیانوس

#مانس_اشپربر

گر تو باشی نباشی مهم نیست، این همان جمله‌ی آخرم بود نقش یک سرو قامت خمیده، آخرین برگ این دفترم بود ...

«امّا به‌هرحال همیشه تنها هستی و تنهایی تو را می‌خورد و خُرد می‌کند. من قیافه‌ام خیلی شکسته شده و موهایم سفید شده و فکرِ آینده خفه‌ام می‌کند، ولی بگذریم... بگذریم... بگذریم!»

از نامه‌های فروغ فرّخ‌زاد به ابراهیم گلستان

«امّا به‌هرحال همیشه تنها هستی و تنهایی تو را می‌خورد و خُرد می‌کند. من قیافه‌ام خیلی شکسته شده و مو ...

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی

پیش پایت آب، گاهی هم تبر می‌آورد

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی پیش پایت آب، گاهی هم تبر می‌آورد غزلبانو#  

نگاهم کن

بگذار

ریشه بِدَوانم در ادراکِ نگاهت..

که نگاهت

"قاصد این روزهای ابریِ من است"

وقتی تو

در نگاهم به عمق بزنی،

بی‌اختیار

باران خواهم گرفت.. 

#حمیدرضا_هندی

اگر می شد «توان فراموش کردن» را از انسان گرفت، او ديگر هيچ ستمی را تحمل نمی کرد؛ هيچ کس به اندازه ...

😔🌸🍃

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نگاهم کن بگذار ریشه بِدَوانم در ادراکِ نگاهت.. که نگاهت "قاصد این روزهای ابریِ من است" وق ...

دیگه شعرامو حفظ نیستم

🙈

😔🌸🍃

اگر کسی را داری که در این درهم ریختگیِ عاطفه‌ها به شیوه‌ای احمقانه دوستت دارد، احساس‌ش را جدی بگیر. وقتی بی‌حساب و کتاب چشم‌هایش فقط تو را می‌بینند و قلبش تو را می‌جوید، وفاداری‌ش را قدر بدان. 

در روزگار عقل‌های محاسبه‌گر، کم‌ند اینگونه دیوانه‌ها.

اگر کسی را داری که به دور از بازی‌های مکارانه‌ی رابطه برایت عشق و نور می‌آورد، همان است که سال‌ها بعد در روزهای دلگیری و دلتنگی‌‌ت به او محتاج خواهی شد. او همان است که به تو آرامشی از جنس اصالت بشر خواهد داد.

اگر چنین کسی را داری، در روز عشق دستش را بگیر و پله‌های پشت‌بام را با او بالا برو و فریاد بزن: 

دوستت دارم

طوری که صورت عبوس شهر از هجوم احساساتِ مردمش سرزنده شود. 

طوری که قلب گرفته‌ی شهر پر از آغوش و بوسه شود.

طوری که حال شهر برانگیخته شود.

#شیما_سبحانی

اگر کسی را داری که در این درهم ریختگیِ عاطفه‌ها به شیوه‌ای احمقانه دوستت دارد، احساس‌ش را جدی بگیر. ...

چ متن خوبی

ممنونم ممنونم

همچین کسی رو دارم

خوشحالم ک دارمش

چ متن خوبی ممنونم ممنونم همچین کسی رو دارم خوشحالم ک دارمش

میشود بغلم کنی؟

محکم ، از آنهایی که سرم چفت شود روی قلبت و حتی هوا هم بینمان نباشد

میشود بغلم کنی؟

دلم تنگ است برای بوی تنت ، برای دستانت که دورم گره شود و برای حس امنیتی که آغوشت دارد

میشود بغلم کنی؟

هیچ نگویی ، فقط بگذاری گریه کنم و آرام در گوشم بگویی مگر من نباشم که اینجور گریه کنی 

میشود بغلم کنی؟

تمام شهر میدانند از تو هم پنهان نیست ، همین روزهاست که دلتنگی کاری دستم دهد

و در حسرت لمس دوبارهٔ آغوشت برای همیشه بمانم

میشود بغلم کنی؟

#فاطمه_جوادی

میشود بغلم کنی؟ محکم ، از آنهایی که سرم چفت شود روی قلبت و حتی هوا هم بینمان نباشد میشود بغلم کنی؟ ...

دوست داشتن قانونِ خاصی نمیخواهد، آنچنان پیچیده نیست که نتوانی برایِ دلت توضیح بدهی، همان که یک نفر می آید که دلت را مالامالِ دوست داشتن میکند..

حرفهایش با همه فرق میکند و محبت‌هایش روحت را گرم میکند، و چشم‌هایش آشناترین واقعه یِ زندگی‌ات میشود، همان که میتوانی با او سالها حرف بزنی و کلمه و جمله‌ها و داستان‌ها تمام نشوند، که دوست داشتنش دلت را زخمی نمیکند و روحت را دلگیر، یعنی انتخابت قشنگ‌ترین تصمیمِ روزگارت است..