ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان رَگ.. | مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 145 پست تو اما وارد رگهایم شدی؛و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم...#غسان_کنفانی 1399/11/29 | 12:10 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 تنم را بسوزان در آغوشِ خویش که فردا نیابند خاکسترم ... فریدون مشیری عمری شکسته های دلم را بدون تو با قطره های اشک به هم بند میزدمبا آنکه درد توی دلم شعله می کشید اما همیشه پیش تو لبخند میزدم غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عمری شکسته های دلم را بدون تو با قطره های اشک به هم بند میزدم با آنکه درد توی دلم شعله می کش ... كاش "لبخند"ت انحصارى بود!انحنايى،كه فقط منحصر به "من" بود!#علي_قاضي_نظام
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 كاش "لبخند"ت انحصارى بود! انحنايى، كه فقط منحصر به "من" بود! #علي_قاضي_نظام پاییز را وقتی که از درد تو سرشارم بیش از تمام فصل ها من دوستش دارمغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 پاییز را وقتی که از درد تو سرشارم بیش از تمام فصل ها من دوستش دارم غزلبانو# پاییز !باران !و یک پنجره که تو کنارش ایستاده بودی..!و یک من که دستهایم رادورت حلقه کرده بودم.!چگونه تعبیر کنم خوابم رایک تو بود و مشتی دوستت دارمو یک اقیانوس آرزوی برآورده شدهدر حلقه ی دستهای من...!#امید_آذر
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 پاییز ! باران ! و یک پنجره که تو کنارش ایستاده بودی..! و یک من که دستهایم را دورت حلقه کر ... شروع قصه ام با تو ، تهِ یک فصل آشوبه چقدر این روزها با بودنت حال دلم خوبهغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 شروع قصه ام با تو ، تهِ یک فصل آشوبه چقدر این روزها با بودنت حال دلم خوبه غزلبانو# &nbs ... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادمباید اول به تو گفتنکه چنین خوب چرایی؟سعدی
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی؟ سعدی زیباست کنار تو نشستن برِ ایوان من پیرهن آبی گلدار بپوشم یک عصر دل انگیز بهاری منِ عاشق با قند لبان تو کمی چای بنوشم غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 زیباست کنار تو نشستن برِ ایوان من پیرهن آبی گلدار بپوشم یک عصر دل انگیز بهاری منِ عاشق ... مرا بوسیدیمرا تا به استخوان بوسیدیبیچاره نوه هایم ... نمیدانند چرا قند خون دارند!#عرفان_پاکزاد
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 مرا بوسیدی مرا تا به استخوان بوسیدی بیچاره نوه هایم ... نمیدانند چرا قند خون دارند! #عرفان_ ... یکی مثل من این همه عاشقت یکی مثل تو بیخیالِ منهیکی هی شروع میکنه بازیویکی بازیو هی بهم میزنهغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 یکی مثل من این همه عاشقت یکی مثل تو بیخیالِ منه یکی هی شروع میکنه بازیو یکی بازیو هی بهم می ... بیا اسم تو رابگذاریم باران..و من بی چتر در صدای خنده هاتکودکانه بازی کنمخیس شومو نگاهم به تو باشدمی شود؟• عباس معروفی
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 بیا اسم تو را بگذاریم باران.. و من بی چتر در صدای خنده هات کودکانه بازی کنم خیس شوم و نگاهم ... ای جان☘️🌼☘️🌼☘️🌼☘️ ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 خیالی نیست می گویم که در این روزگار درد شکستن های پی در پی مرا اینگونه شاعر کردغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ای جان ☘️🌼☘️🌼☘️🌼☘️ باید حنا کرد ؟تو را باید حنا کرد گذاشت بر جان !که بمانی ...صابر ابر
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15862 باید حنا کرد ؟ تو را باید حنا کرد گذاشت بر جان ! که بمانی ... صابر ابر رفتنت تلخ ترین حادثه ی عمرم بود غم این حادثه اینگونه زمین گیرم کردغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 خیالی نیست می گویم که در این روزگار درد شکستن های پی در پی مرا اینگونه شاعر کرد غزلبانو# ... دخترکه شاعر باشدغذا می سوزدظرف ها نشسته می مانندلباس ها گم می شونداماخانهحتما گرم خواهد ماند#حسین_منزوی