2777
2789
استارتر چکار کردی ؟ رفتی دکتر

بچم از بین رفت خدا برا هیچ کس نخواد تو روخدا به هرکی میشناسید بگید توی سه ماه دوم هر زمانی حتی لکه بینی کوچیک داشتن حتما برای اندازه طول سرویکس برن چون ممکنه نارسایی دهانه رحم داشته باشن و با بزرگ شدن بچه طول سرویکس یهو در عرض چند ساعت کوتاه بشه 

بچم از بین رفت خدا برا هیچ کس نخواد تو روخدا به هرکی میشناسید بگید توی سه ماه دوم هر زمانی حتی لکه ب ...

الهی بگردم ..خیلی ناراحت شدم عیب نداره چندماه استراحت کن بعد اقدام کن برا بارداری از اولش سرکلاژ کن ب امید خدا یه نی نی سالم بغل میگیری گلم توکلت ب خدا باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشه بگی چی شد ک سقط شد ؟ خونریزی داشتی یا درد ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
میشه بگی چی شد ک سقط شد ؟ خونریزی داشتی یا درد ؟ 

هیچ دردی نداشتم هیچ دردی 

یهو شب یه لکه خیلی کوچیک دیدم

شیاف پرژسترون گذاشتم

صبح باز یکم دیدم لکه بینی دارم

گفتم برم سونو

با خوشحالی و بدون استرس رفتم که گفتن طول دهانه رحم ۱۰ میله بعدشم اورژانسی بستریم کردن

اصلا درد نداشتم

شاید یه دو روز قبلش یه کمر درد جزئی داشتم

هیچ دردی نداشتم هیچ دردی  یهو شب یه لکه خیلی کوچیک دیدم شیاف پرژسترون گذاشتم صبح باز یکم دید ...

خب بعد از بستری چیشد ؟ نمیشد ک با استراحت مطلق نگه داری

خوب کسی قبول نکرد دکتر خودمم گفت تا فردا صبر کنم یه سونو دیگه بدم

هیچ پزشکی با طول سرویکس ۱۰ نمیگه برو فردا سونو بده همون جا اورژانسی سرکلاژ میکنن اگر زیر ۲۷ باشه برای شما که ۱۰ بوده!!! ان شا الله که من اشتباه قضاوت کردم اما ازت خوااااهش میکنم دفعه ی بعد آی وی اف کن و طبیعی اصلاا باردار نشو تا صد در صد جنسیت دلخواهت باشه 

هیچ پزشکی با طول سرویکس ۱۰ نمیگه برو فردا سونو بده همون جا اورژانسی سرکلاژ میکنن اگر زیر ۲۷ باشه برا ...

عزیزم من انقدر دل شکسته هستم که ای کاش مراقب حرف زدن و قضاوتتون بودین

خب بعد از بستری چیشد ؟ نمیشد ک با استراحت مطلق نگه داری

بعد از بستری من کامل استراحت مطلق بودم

حتی فقط باید روی کمر میخوابیدم

اول کلی امپول زدم شیاف تا دو دوز

باز مجدد سونو

گفتن ۳ سانت دهانه رحم باز شده

هیچ پزشکی با طول سرویکس ۱۰ نمیگه برو فردا سونو بده همون جا اورژانسی سرکلاژ میکنن اگر زیر ۲۷ باشه برا ...

در ضمن طول سردیکس ۱۰ منظورم ۱۰ میل متره یعنی یک سانت

۲۷ که شما میگید ۲ سانت و ۷ میله

توی طول سرویکس یک سانت سرکلاژ اصولا انجام نمیشه چون موقع دوختن سوزن کیسه اب رو پاره میکنه

بعد از بستری من کامل استراحت مطلق بودم حتی فقط باید روی کمر میخوابیدم اول کلی امپول زدم شیاف تا دو ...

منظورم اینه چطور سقط شد

منظورم اینه چطور سقط شد

دکتر گفت برو خونه استراحت کن شاید بمونه

گفت عملا ما کاری نمیکنیم

پروندمو همسرم برد بیمارستان صارم مجددا و بیمارستان محب یاس

بهشون گفتن شنبه باز بیاین که دکتر کرم نیا توی صارم ببینه اما با طول سردیکس ۱۰ میل هیچ دکتری زیر بار سرکلاژ نمیره

دکتر منو از بیمارستان مرخص کرد

نامه ترخیص رو گرفتم پرستار سوند ادرار رو در اورد

همون لحظه کیسه اب پاره شد

بدون هیچ حرکتی

عزیزم تو زایشگاه بستریت کردن یا بخش؟ غصه نخور ایشالا دفعه بعد استراحت کن که اینجوری نشه

اول بلوک زایمان بودم، روزای بعد فرستادن بخش زنان زایمان 

شما فک کنید من تمام روز شب از ته دل گریه میکردم و به خدا التماس میکزدم بچم بمونه

اتاق های جفتیم همه میرفتن اتاق عمل با بچه بر میگشتن

من بدترین روزای زندگیم رو گذروندم اونوقت این خانم به راحتی قضاوت میکنه

دکتر گفت برو خونه استراحت کن شاید بمونه گفت عملا ما کاری نمیکنیم پروندمو همسرم برد بیمارستان صارم ...

وای ..کاش میشد با استراحت مطلق ب ۳۰هفته برسی ..

عیب نداره فدای سرت انشالله بعدی رو ب خوبی و خوشی ب دنیا میاری ..

جنسیتش چی بود ؟ 

برا منم دعا کن تو باز شانس باردار شدنت خیلی زیاده ..من بعد ۱۰سال اونم شانسی  باردار شدم خیلی روزای بدی رو دارم میگذرونم 

اول بلوک زایمان بودم، روزای بعد فرستادن بخش زنان زایمان  شما فک کنید من تمام روز شب از ته دل گ ...

شما نشنیده بگیر من میدونم چی کشیدی این خانم هم نسنجیده یه چیزی گفت شما دلت نشکنه که آهت نگیره