2777
2789
اول بلوک زایمان بودم، روزای بعد فرستادن بخش زنان زایمان  شما فک کنید من تمام روز شب از ته دل گ ...

انشالله سری بعد ک رفتی با یه نی نی خوشگل برمیگردی خونه ..نگران نباش عزیزم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای ..کاش میشد با استراحت مطلق ب ۳۰هفته برسی .. عیب نداره فدای سرت انشالله بعدی رو ب خوبی و خوشی ب ...

عزیز دلم از ته دل از خدا میخوام که همه چیز رو به خوبی پشت سر بزارید 

ولی به هر بارداری که اطرافتون هست بگید 

بگید هیییییچ درد و لکه ای رو هر چقد کم و جزیی نادیده نگیرن

و سریع دکتر برن و بخوان سونو بنویسه براشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم از ته دل از خدا میخوام که همه چیز رو به خوبی پشت سر بزارید  ولی به هر بارداری که اطرا ...

همین الان گفتن بچه افتاد؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیز دلم از ته دل از خدا میخوام که همه چیز رو به خوبی پشت سر بزارید  ولی به هر بارداری که اطرا ...

قربونت برم خدا ب دل مهربونت نگاه کنه و زودی یه فرشته بهت بده ..ولی ب امیدخدا باردار ک شدی هفته ۱۴ سرویکست هرچی ک بود برو سرکلاژ کن ک انشالله یه بارداری بی خطر داشته باشی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
شما نشنیده بگیر من میدونم چی کشیدی این خانم هم نسنجیده یه چیزی گفت شما دلت نشکنه که آهت نگیره

بخاطر دفع بچم  چون زنده بود گفتن باید به روش طبیعی زایمان کنی تا دفع شه

فک کنییید ۵ ساعت از درد زجه زدم ۵ ساعت همه جوره زور زدم

کاملا زایمان طبیعی اما برای مرده زایی

تا لحظه اخر که بچم به دهانه واژن رسید ضربان قلب داشت

من هیچوقت مثل قبل نمیشم چون چیزهایی دیدم و تجربه کردم که کاش دشمن ادم هم نبینه

خدا نکنه گلم،هفته ۱۰ باید سرکلاژ شم

انشالله ب امید خدا ..۶ماه جلوگیری کن خودتو تقویت کن یه یه بارداری عالی داشته باشی ..ب اون روزام دیگه فکر نکن لابد مصلحتی در کار بوده

بخاطر دفع بچم  چون زنده بود گفتن باید به روش طبیعی زایمان کنی تا دفع شه فک کنییید ۵ ساعت ...

الهی بمیرم عزیزم میدونم چی میگی من زیاد دیدم اینارو که میگی خیلی سخته میفهمم ولی میدونی الان بچت بهشته؟

مگه دیدیش؟

بله😔😔😔

بچه تو هیچ پوزیشنی نیمد 

اخر توی حالت توالت ایرانی نشستم که بعد از نیم ساعت اینطور نسستن و زور زدن اومد

منم حالتم جوری بود دید کامل داشتم

برای همین دیدم😔😔😔

بله😔😔😔 بچه تو هیچ پوزیشنی نیمد  اخر توی حالت توالت ایرانی نشستم که بعد از نیم ساعت اینطور ...

وای عزیزم بمیرم برات چی کشیدی😢😢

اگه ادم مذهبی باشی الان با این فکر که بچت بهشته دلت اروم میشه به این چیزا فکر کن

وای عزیزم بمیرم برات چی کشیدی😢😢 اگه ادم مذهبی باشی الان با این فکر که بچت بهشته دلت اروم میشه به ...

خدا نکنه گلم،بخدا توی طول بارداریم من همش ذکر‌میگفتم،ختم قران برداشته بودم،تو هر نمازم دعا میکردم،ولی سختی الانم یکی دوتا نیست از صبح از سینه هام داره شیر میاد ادم نابود میشه

قطعا سقط كرده هيچ وقت طول سرويكس يهو از ٤٢ به ١٠ نميرسه جنسيتش دلخواهش نبود

انقد دل ادما رو نشکونین بی دلیل! خجالت نمیکشی؟ علمت رو ببر بالا کسایی که نارسایی سرویکس دارن سه روزه هم ممکنه بیاد پایین دوست من از ۴ سانت فقط پنج روز طول کشید تا کامل بچه شو از دست داد برای بعدی سرکلاژ شد هفته ۱۲! الهی که سرت نیاد و این دردو نکشی ولی واقعا خجالت بکش

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️