2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا بیست هفته بعضی دکترا عمل میکنن 

الان با نگرانی چی رو میتونی تغییر بدی ؟ هیچی 

پس لطفاً نفس عمیق شکمی بکش 

استرس خودش عامل ترشح هورمون اکسی توسین هست 

این هورمون همون هورمونی هست که باعث انقباض میشه و به کسایی که دردشون شروع نمیشه به اسم آمپول فشار تزریق میکنن تا انقباض ها شروع بشه عملا با استرس داشتن داری یه عالمه هورمون اکسی توسین به خودت میزنی 

آروم باش نفس عمیق بکش آروم باش و نفس عمیق بکش هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته هیچی هیچی پیش نمیاد جز اینکه بچه ت به وقتش سلامت بیاد توی بغلت

یکی همراه من بود اونم مثل من سرویکسش کوتاه بود برای اون هفده بود انقباض هم داشت و درد هم داشت ولی تا خود ۳۹ هفته بچه ش رو نگه داشت استراحت صد در صد مطلق باش برای هیچی نباید بلند بشی برای دستشویی هم لگن میارن برات تو فقط آروم باش 

مرسی عزیزم فعلا که حتی بهم سوند وصل کردن کامل استراحتم

ان شاالله به وقتش دنیا میاد علایم چی داشتی ؟ سونوی چی رفتی واژینال بود ؟ رفتی سونوگرافی سونو کرد یا دکتر زنان خودش سونو کرد؟

ان شاالله به وقتش دنیا میاد علایم چی داشتی ؟ سونوی چی  فنی واژینال بود ؟ رفتی سونوگرافی سونو کر ...

نه لکه بینی داشتم رفتم اورژانس بیمارستان صارم

سونو کرد

که گفت انقدره

اول بیمارستان صارم بودم قبولم نکردن چون دکترم اونجا نیست

زودتر یا دکتر یا بیمارستان زودتر سرکلاژ کن 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori