2777
2789
عزیزم 😂😂😂 ماشالله بهت😘😍

قربان شما😘😁

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته گذشته ۴۲ الان یهو شد ۱۰

مگه میشه 

امیدوارم همه چیز خوب پیش بره 

سوره حجرات هم برای حفظ جنین بخون هر روز 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

استارتر چکار کردی ؟ رفتی دکتر

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قطعا سقط كرده هيچ وقت طول سرويكس يهو از ٤٢ به ١٠ نميرسه جنسيتش دلخواهش نبود

وا ینی بخاطر جنسیتش ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
به نظر من این طوره وگرنه امکاان نداره طول سرویکس یه دفعه از ۴۴ به ۱۰ برسه

اونایی ک نارسایی دارن امکانش هست هر لحظه دهانه رحمشون باز بشه دیگرانو قضاوت نکنید

بله اما تو اين شرايط تايپيك زدن خيلي عجيبه😐

خب دیگه تاپیک زده ک ببینه مورد مشابه پیدا میکنه یا ن ..وگرنه کی دلش میاد بچشو سقط کنه اونم تو هفته های بالا

به نظر من این طوره وگرنه امکاان نداره طول سرویکس یه دفعه از ۴۴ به ۱۰ برسه

چرا اینطور قضاوت میکنید من یک هفتس نابود شدم فقط یک حیوان میتونه بخاطر جنسیت جگرگوشش رو از بین ببره،من مشکل دهانه رحم دارم به صورت مادر زادی و فقطم توی بارداری اول معلوم میشه 

بچمم از بین رفت😔