من الان یه مدتیه شکم درد شدید دارم،قسمت تحتانی شکمم درد میگیره و عضلات شکمم منقبض میشه مثل درد پریودی،حتی رونام و لگنمم درد میکنه،رفتم دکتر زنان،سونو واژینال انجام داد و گفت موردی نیست،گفت میوم داری ولی کوچیکه و اون باعث درد نمیشه،گفت کمی عفونت داری،ممکنه این درد ناشی از عفونت باشه یا خدای نکرده تو روده هام مشکلی هست؟؟؟؟😭😭😭😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عفونت لگن نداری من مث شما بودم سال پیش عفونت لگن داشتم
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من از درد شکم و لگن خواب و خوراک نداشتم رفتم سونو شکمی گفت عفونت لگن داری..دکتر بهم قرص داد و یه آمپول که نصفشو تزریق کرد
شمام بنظرم بری سونو شکمی بهتره
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
سونوی شکمی عفونت لگن و میگه و سلامت تخمدان و رحم و....بنظر من بری بهتره عزیزم
ببخشید عزیزم شما نفخ هم داشتی؟من خیلی شدید هم نفخ میکنم موقع درد
خداببخشه.والا یادم نمیاد عزیزم فقط خیلی دل درد و کمر درد داشتم و درد لگن.طوری که مینشستم رو تخت پاهامو از تخت اویزون میکردم و محکم با مشت میزدم روشون بس که اذیت بودم