2777
2789
عنوان

بی عنوان...

40 بازدید | 6 پست

روزی که نمیفهمیدم عشق چیه دنبال ،جملات ناب عاشقانه بودم ،اونموقع یه مجله داشتم از رو اون فال میگرفتم برا جفتمون،،،وقتی ک هنوز بچه بودم ،حتی ندیده بودمت،واقعا نمیدونم چرا اصلا😅

تو همون دوران فقط اسمتو شنیده بودم ،نمیدونم چرا حس میکردم حتی اسمتم دوست دارم،اما انگار قسمت هم نبودیم،،،روز ها گذشت و من شدم یه دختر ۱۷ ساله 😄بازم بچه بودم بنظرم ولی خوب از ۱۴ سالگی بهتر بود،😅،چقد دوست داشتم که مال من بشی ولی باز حتی ندیده بودمت ،همش تو خیالم تصورت میکردم،،که دوباره حرف و حدیث پیش اومد ،شنیدم باز قراره بیایین خونمون و خاستگاری کنین ،چقد خوشحال بودم ،ندیده گفتم دوسش دارم،😂

،ولی بابام گفت باید همو ببینین ،وای ساعت ۱۲ شب 😍،بلوز سفیدتو پوشیده بودی،،از در که اومدی خیلی تعجب کردم ،عه این که همون پسریه که تو مسجدم بود😅،چقدم زشته😂😂😂

نمیدونم چرا همچین فکری کردم،خواستم بگم پشیمونم ،ولی روم نشد😅 بعد یه هفته بعد آشنایمون دپرس بودم،همش میگفتم چرااااا،چرا اوکی دادم ،ولی وقتی که اومدی پیشم ،خود واقعیتو دیدم گفتم بهتر از این دیگ نیست،بعد یهویی اومدی تو زندگیم ، الان شدی تمام زندگیم😅الان دیگ تو خوشتیپترین ،و خکشگلترینی واسه من ،❤

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی بود حس خوبی گرفتم😍

عشقتون پایدار

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
😍 فدات بشم ،مرسی😜

قربونت

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺