2777
2789
عنوان

زردی نوزاد،،😔😔😔

110 بازدید | 18 پست

با اینکه اواخر بارداریم عرق کاسنی و لیموشیرینو انارو اینچیزا زیاد خوردم و گروه خونیم هم هیچ مشکلی نداشت بازم بچم زردی گرفت

اوایل شیر نداشتم براهمین شیرخشک میدادم باعث شد معدش بهم بریزه بسختی شیرم دراومد و متوجه شدم پوستش زرده بردیمش دکتر زردیش۹بود بهش قطره داد ولی بدتر شد 

امروز بردیم دکتر بدون ازمایش گف زردیش زیاده باید بره زیر دستگاه 

دستگاه گرفتیم پسرم زیاد اروم نداره یه ساعت زیرش بود یهو زد زیر گریه 

کسی تجربه درمان با دستگاهو داره؟میشه راهنماییم کنین؟

حجامت پوشت گوش درد هم مداره زود زردی هم تمام میشه 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دستگاه خیلی خوبه بزارش زیر دستگاه ..انشاالله خوب میشه نگران نباش

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲

الانم کاسنی بخور.درمانهای سنتی انجام بده سریع میاد پایین البته تحت نظر دکتر 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

عزیزم دختر منم نمیموند زیر دستگاه من کنارش ساعتها دراز میکشیدم شیرش میدادم زیر دستگاه 

بهش به هیچ عنوان نبات داغ و اینجور چیزا ندی که زردیش بدتر میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

منم وقتی نوزاد بودم زردی گرفته بودم مثل اینکه خیلی هم شدید بوده هیچ جوره هم خوب نمیشد اما میگن که چندبار با کاسنی حمومم دادن(یه همچین چیزی) سریع خوب شدم

امتحان کنید شاید جواب داد

الانم کاسنی بخور.درمانهای سنتی انجام بده سریع میاد پایین البته تحت نظر دکتر 

عزیزم بابت امضات برات دعا کردم

منم فردا یه هفته میشه نی نی مو سقط کردم

برای منم شما دعا کن

و خدایی که بشدت کافیست......