2777
2789

قرص نه. تفنگ پیدا کن. 

حالا دوستان درنظر بگیرید زندگی خیلی ها تماما زجره. حالا اگه بچه مچه هم نداری خودت رو راحت کن. قرص خیلی بده. ساعت ها زجر و آخر هم شاید پیدات کنن و تا آخر عمر ناقص زندگی کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کاری کردم هیچ خبری ازش نشد میگن رفته آموزشی سپاه روم اسم گذاشته اما رفته که رفته 

شما که دیروز گفتی در شرف ازدواجی چیشد پس

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
خواستگارم دارم اما از همه مردا متنفر شدم وفقط  عاشق اونم شدید جوری که نباشه دیگه نمیتونم تکون ب ...

انشالله که بهش برسی ولی اگه نرسیدی هم هیچ وقت همچین حماقتی رو نکن بدبخت نکن خودتو کسی که خودکشی کنه اون دنیا جاودانه تو آتیش جهنم می سوزه و دیگه هیچ راه برگشتی نداره همیشه بایدتو آتش جهنم بسوزه  اصلا همچین حماقتی رو نکن که دیگه اون دنیا هر چقدر هم پشیمون بشی و بخوای برگردی هیچچچچچچچچچچ راه برگشتی نداره و تا ابد ابد ابدددددددد باید توی آتیش جهنم بسوزی چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی و پشیمانی دگر فایده ای ندارد آیا می تونی عذاب اون دنیا رو تحمل کنی ؟؟؟تا ابد تو آتیش بسوزی و هیچ وقت هم از آتیش جهنم در نیای؟،؟؟؟

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

من دوبار خودشی کردم ول هر دوبار نشده ی بار ۲۰ قرص خوردم یک بار ۳۰ تا اما نمردمممم 

درکت میکنم خیلی سخته ۳۰ تا قرص بخوری بعد به بینی هنوز نمردی منم تجربه خودکشی داشتم 

اگه قرص خاصی داری به منم معرفی من با کلی قرص کلونازپام دیازپام و الپرازولام مصرف کردم ولی وقتی دیدم بیمارستانم مونده بودم زنده هستم یا مرده کاش کسی متوجه نمیشد نمیبردن بیمارستان راحت میشدم از این زندگی